Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ulažu u vojsku samo Bosna u vjerske objekte 🙏🤲
Kako cemo mi ulagat u vojsku kada su ti glavni kocnicari bilo kojeg napretka kao drzave istocni i zapadni susjedi, a bez njihovi filijala u BiH ne mozes nista raditi
Ne ulaže država BiH nego članovi vjerskih zajednica i države neke kao pomoć
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj pa ovi bi prošli kroz Rusiju ko vreo nož kroz margarin
"margarin"..... hahahahaha
gooUser1690307934 Nisam vidio da na Margi piše puter
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jebote ovi jaci od srbije...
Poljska ..ozbiljna zemlja...samo neka jaca...to je dobro za nas juzne slovene...tako nas oni vide...Panslavija u najavi
Hriscani nasi...
Nadamo se da se to oružje neće koristiti
Polako se ostvaruje zamisao Zbigniewa Brzezinskig o transformaciji Evrope i uticaju Amerike na politička dešavanja. Poljska bi trebala služiti kao baza za razbijanje EU, po principu Hondurasa u južnoj americi. Po njemu zemlje istočnog bloka nikada nisu ni trebale biti dio EU a simptomatična je nedavna vijest da Soros interesovanje prebacuje upravo na na te zemlje. Novi svjetski poredak na djelu. Inače sin gore navedenog gospodina je ambasador u Poljskoj.
Ovi Poljaci bi poderali Ruse ko sufericu
jedino što valja kod ovih Poljaka je himna 😁😁😁
Ovako su 30-tih godina proslog stoljwca isto nacisti paradirali i mahali silnim zastavama.
Kad bi Rusi napali Poljsku bilo bi fora nego ista jer Nato nemoze na dva fronta. Pa Rusi bi osvojili za dan baltičke zemlje Estoniju Litvu Latviju svedsku norvešku. Mozemo mi palamudit za Ukrajinu a znamo svi ko su Rusi.
Ovo je cisto mlataranje chunom, jer su u NATO paktu, ali bolje je da se ne petljaju sa Rusima. Poljaci vec ginu u Ukrajini, samo tajno. Ukrajina sa svojom vojskom koja nije nimalo mala, sa pomoci od 200 milijardi u tehnici i opet gube, sta mislite da bi Poljaci bolje prosli...? NATO hoce rat sa Rusima, a konse raduje tome taj je idipt teski..
Očekujem od poljske da napadne rusiju i osvoji sve do Vladivostoka
I kad mi izgubimo kosarku protiv njih mi to smatramo neuspjehom
J.. te a prije Poljaci polonez auto.. Sad giganti..
Jedino poljaci znaju kako se zauzima moskva
1610 godine su zauzeli moskvu i držali je skoro pune 2 godine što je u to vrijeme bilo skoro nemoguće.
Samo gledajte. Poljsku drma jak osjecaj nacionalizma i naoruzali su se, Ukrajinu vode teski ukrajinski nacionalisti... ako se jos neko sjeca Hitlera i njegover price, sve ce mu biti jasno. Mene su zadnjih 30 god ucili sve najgore o tome i gledaj Europe u sta se pretvara. Opet 'glupi Ameri' nalozili prave glupane - europljane da se vrate fasizmu i ratuju sa Rusima. Odvratno da ne moze biti odvratnije. Kakvih cemo mi problema imati s ovim naoruzanim budalama za koju godinu... vidjet cete.
Sve uvežena oprema, imali išta od domače proizvodnje.