Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji su Donalda Trumpa podrzavali su proruski orijentisani: Milorad Dodik, Zoran Milanovic, Viktor Orban, Aleksandar Vulin, Vojislav Seselj, Andrija Mandic, Nenad Stevandic. Ipak najdalje je otisao Dragan Covic u februaru 2020 kada je posjetio Rusku Dumu i dao izjavu ruskim medijima: Na zalost u BiH ima premalo ruskog utjecaja. Eto to je porucio samoproglaseni promicatelj europskih vrijednosti
Pa gdje ćeš to napisati. Kato li ba ni iz 6,75% trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor ne vole istinu. On ti je poslije TomSoma najveći Europejac za njih.
A onda kažu Helez laže za kampove oko Rogatice i Višegrada a sad ih pohapsili u Moldaviji obučavane teroriste u tim kampovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vecina danasnjih bh medija najvise vole voditi tudje brige.Nekad se iz novina stjecalo znanje,danas totalni gubitak vremena
E vidite, ovaj tekst je pravi primjer krajnje jeftine propagande. A ne sadržaj sa Ribar kanala koji je trn u oku Zapadu jer saopštava istinu.
pa dobro nismo ni očekivali istinu od vas
Meni bi nekako, kad pogledam koliko smo odbačeni od zapada, bilo i drago da okončamo ovaj aparthejd koji nam se nameće sa zapada.
napravio si jučer profil i predstavljaš se kao bosnjak u svrhu propagiranja da želimo u brics, kako providno
Ameri dragi, pa ako vam se toliko ratuje sa Rusijom, granicite s njom. Granica je duga 4 km, samo gas. Al jok, ono naviklo uvijek manjeg i slabijeg gurat
Iskreno posljednji moj komentar. Ovaj portal se bavi iskljucivo svim osim sopstvenom drzavom i problemima u njoj. Bitno je pametovat oko visoke politike u svijetu, ratovima, nekim kvazi zvijezdama sirom svijeta, poturanjem neprijateljstava po svijetu, izmisljenih svadja i svim i svacim sto nema veze sa stvarnim problemima i interesovanjima naseg naroda.
Propagandni ilustraciju nacrtala Vještačka Inteligencija. Do sad je samo propagandi scenarij pisao AI. A sada i crta. Imate li ovako neke haos ilustracije za 40 000 civilna ubijenih na prostoru manjem od Kantona Sarajevo?
Nemojte na ruse da vam zahiragić ne bi odbrusio
Momci iz Srbije već legitimišu na entitetsloj granici
Moramo početi sa postavljanjem kontrolnih punktova iz privremene Moldavija ka Pridnjestrovlju
Najvece zlo i prijetnja naprednoj civilizaciji 2024 su bez svake dileme rusija i njeni sateliti.
@hyperreal,nisu starosEdEoci nego su.dovedeni uz knezevine Vlaske(Valahia), koja je danas u sastavu Rumunije
Mnogo ofirna AI slika
Šta kaže Dodik.Rusija se ne mješa u unutrašnja stvari drugih država.
Slava ljbžgvtqi.... sivilizaciji
Je li shvatate sada zasto su Rusi doveli vojvode na vlast u Srbiji?