Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je drzava lkoja je napravila genocid nad Tamilskim narodom. Sve je tto novija historija. Jedna od najkorumpiranujih drzava na svijetu. Braca Radzapakse su je unistili, skoro su ih skinuli narodnim buntum al kasno nazalost.
Prelijepo ostrvo sa predivnim plazama. Bio sam tamo od 2005-2008. Tamilski narod je nazalost prezivio i Cumami 2004 Decembar.
Pa nek voze na struju
Kao dajte im totru, kad nema hljeba.
Manja površinom od Srbije a 20 miliona stanovnika. Znaju li išta osim điđi điđi?
Znaci kolaps
ajd manje CO2
Šta mislite, jel portali u Šri Lanki objavljuju kako ovdje cijene divljaju i imamo premijera koji je na funkciji i ujedno na optuženičkoj klupi?
Moglo bi ovo zadesit citav svijet, nema to veze sa novcem i slicno, svejedno nijedna zemlja nije samostalna po tom pitanju, svi zive na kredit MMF-a i slicnih institucija, samim tim MMF i ostali kontrolisu svaku drzavu. Samo te ostave bez para i bankrotiro si!!!
Testira se haos kako ce da izgleda.
Gdje god Britanac upravlja obrok je misaona imenica!
vala bas, otisao u London prije par dana, sve sirotinja, mole me za kiflu, rekao sam im da dovedu bakira, covica i dodika pa ce i oni uzivati..