Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi se spremao egsodus, ako je to nekad bio Azerbejdzan. Oni su domorodni stanovnici i ne vidim razlog da bilo gdje idu.
Pa će im drugi birati "člana Predsjedništva"....
Zna se, traktorijada. Isto će tako entitet rs zavrsiti
Na traktore. A ne dati gorivo. Guraj bagro.
Pravac Srbija
Traktorijada, jer Rusi imaju svojih problema, a Amerima neisplativo i daleko da guraju Armence
Pošaljite ih u Sandžak! 🤣🤣🤣
Zašto Armenci nisu imali pravo referenduma i samoopredeljenja?
da bar granice sa armenijom pa da ih razumijem, ovako stvarno nema nikakvog smisla... postuj drzavu u kojoj zivis i nece biti problema, mani se ilegalnog nauruzavanja, paravojnih formacija i slicnih sranja... trazis guzici cepa pa kada te zacepe onda ti krivo...
Mogli bi jednostavno okačiti tablu na ulazu u grad "Dobro došli u grad 40 000 Armenskih separatističkih porodica koje su se nadale da će rasturiti međunarodno priznatu državu ali nisu uspjeli jer Ruse zaboli za njih."Tako će jednostavno" riješiti "mnoge svoje probleme.
Ti ljudi zive tu prije nego sto je kako je ti nazivas medjunarodno priznata drzava nastala, netko ih je tu strpao bez ikakvog smisla jer mu se tako prohtjelo odnosno radi svojih interesa. To je kao da kazes Palestincima naviknite se Izrael i ne pokusavajte rasturiti medjunarodno priznatu drzavu. Ali neces to reci jeli tako. Ajmo malo pokusati biti objektivni koliko je to moguce. naravno da bi se to bilo treba malo nesto i procitati i nauciti.
sta će, nastaviti će živjeti na svojoj zemlji u svojim gradovima, samo se trebaju naučiti poštovati i tuđe a ne mrziti sve što nije njihove vjere. Nisu ni svjesni da će im bolje biti živjeti Azerbejdzanu.
Ma ja.Azerbedžanci kamilica a Armenci baba - roge.
I tako je mala zemlja Armenija. Nek ih prime. Kako se digne prašina čim neka muslimanska zemlja štiti svoju teritoriju , oko toga kako Azerbejdžan vrši progon stanovnika tog djela njihove zemlje. A zapad je hiljadu godina osvajao i pokoravao afričke zemlje..I svi su sutjeli.. Sad im je Putin gori od Hitlera. A zapad je tri puta gori od njega.
Putin 30.09.2022 - Herson postaje dio Rusije ZAUVIJEK. Mjesec dana poslije - BEZTE NOGE POSRACU VAS. Moji armenci s kojim KGBolosem ste tikve sadili dobro ce bit da vam i Jerevan ostane
Ruje pobjegli iz tisucljetnog ruskog Hersona, armeni beze iz tisucljetnog armenskog Stepanakrta. Cudi me da se nisu i nasi susjedi prikljucili ODKB-u, oni su isto poznati po bezaniji i bili bi u dobrom drustvu
Opet ovaj "B.H." novinar sa istom pričom od jučer. Dosadan si više sa ovom temom. Na klixu jučer vijest "Predsjednik Azerbejdžana poručio da će prihvatiti armenske građane Karabaha" od drugog novinara ali ovaj "B.H." levat opet svoju plaćeničku priču ponavlja. Nagorno-Karabah je Azerbajdžan, stanovništvo koje tu živi može to prihvatiti a ako im se ne svidja živjeti u modernoj bogatoj zemlji onda mogu komotno za Armeniju. Svako je slobodan u svojoj odluci.
Ovi kao i Srbi, mrze svoju zemlju, mrze sve narode u njoj a onda kad nema izlaza bjezi u misju rupu.
Samo izvade novi pasos azera i to je to