Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoliki tekst, bez i jedne poveznice, i ja sad nigdje ne skontah a što je ta organizacija prijetnja i koja joj je ideologija osim što ne vole aktuelnog predsjednika Turkije?
Po tvooj objavi se vidi da ne "kontaš"!
FETo je izmišljena babaroga za brkicine simpatizere
taman je ovo forum gdje ce se dati objektivan odgovor na ovo pitanje - sta prosjecni SDA turkofil zna osim da je ovaj osudjen kao terorista i da je neprijatelj Turske zato sto to Erdo tvrdi? ajde ba - ovo je isto kao pitati bosanca da li su bolji cevapi u sarajevu ili banja luci.
Tesko onima za potvore prema ovom covkeku
Onaj smor elon musk podrzava ovu papigu
Stari CIA agent koji je dobio stotine miliona dolara od istih za pokušaj državnog udara, ubistvo svojih sugradjana, ogromne nekretnine u Pensilvaniji, Floridi, Kaliforniji itd., dozvolu za otvaranje nekoliko stotina charter škola po Americi i plus aktivan lobby u Bijeloj Kući. Sem njegovih sljedbenika i Američke vlade niko ga nije volio. Erdogan ali i njegovi najveći politički suparnici su se slagali u mržnji prema ovom CIA agentu.
Ovi što pucaju minuse su gulenovci, puno ih je Sarajevo, nažalost!
Puno ih Sarajevo
I šta ? Erdoan je ovog starog prdu proglasio teroristom samo zato što je preko svojih agenata širio po Turskoj drugačiji pogled na vjeru i društvo ? Za nas u Evropi neshvatljivo....e lik nikad nikog nije usmrtio a Redžep ga proglasi teroristom...
Proglasen je teroristom tek nakon drzavnog udara 2016, u kojem je itekako bilo poginulih
Uputi se malo više pa komentariši, stoji iza smrti 280 ljudi i skoro 3000 ranjenih!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga u nipu
Hoće li se zatvoriti Burch, zna li se šta? Ja mislila tamo dijete upisati, kažu da tamo možeš samo niz stepenice pasti.
vala baš :)
Gulen-Babo V.Kladusa ista skola