Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji dio ove vijesti je ; USA pokusava smiriti tenzije. WOOW
Jok ti ćeš
Tako ti oni rade.Glume spasitelje a ustvari su oni zločinci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
200 clanaka o hezbolahu, 100 o hamasu i 80 o dodiku ili hrvatima i to bi bio klix. SAMO mrznja, mrznja, mrznja, mrznja.
Da pišu o cvijeću i čuvanju prirode niko nebi to čitao. Negativne vijesti su uvijek dobro prodavale novine
Zaposlite lektora!!!!!! "Čime raspolažu" a ne "SA čime raspolažu". Mediji, između ostalog, treba da budu primjer pismenosti.
U svakom slučaju, biće zanimljivo.
Raspolažu otvorenim pismima kao naš Denis.
Novinari na 'klix.ba', kao i većina u BiH, pod pritiskom poslodavaca prepisuju vijesti radi klikova. Ko traži istinu, neka zaobiđe ovaj portal i ne zaluđujte se ako zaluta neki članak koji je bar prividno u korist vašeg naroda. Vaš brat Srbin (znate bar i vi jednog u vašem okruženju ovakvog, ali ako ne, ostanite čitači klix-a, srećno)
Hezbolah se ogranicava na povremene napade i upade dok Izrael prizeljkuje i provocira direktan rat jer je vojno mnogo nadmocniji. Medjutim Izrael ne moze ostvariti svoje expanzionisticke ciljeve jer Iran, Liban kao i ostali ne zele direktan rat izmedju drzava
Sila nebeska
Teško mi je shvatiti bošnjačku podršku Hezbolahu i Hamasu na ovome portalu. Pa jeste li vi svi izvan pameti?
Podrzavamo prava potlacenih naroda da se oslobode svojih kolonizatora.
Hajde objasni sto ne bi podrzavali one koji se odupiru okupaciji?
Hezbollah je trenutno raspisao tender: nabavljaju golubove pismonoshe.
Teoretičari rata kažu: "mir je samo priprema za rat. ". Izgleda da su se svi pripremili - čeka se povod za mnogo širi sukob. Dok se čovjek bavi trivijama "zli dusi" u svojim kabinetima prave ratne planove.
Hezbolah i cijeli muslimanski svijet, u odnosu s Ješama, imaju istu poziciju i "moć", uprkos brojčanoj nadmoći, kakav ima Lešnjo Bo Fudo Backović Deen u odnosu na njegovog Darka.
Spremni
Jesu li se Šmit I Marfi izjašnjavali,tačnije jesu li zabrinuti????)))))) Trebao bi rumeni iz Predsjednistva da posalje Telegram da se tenzije spuste))).
Kratak odgovor na pitanje iz naslova - ne mogu.
Hesbolah jeste mala vojna formacija, neopremljena, ali to je bio Vijetnam, Avganistan, pa su pobijedili Amerikance, Ruse. Borba protiv ljudi koji se ne boje smrti, je u konaćnici izgubljena.
Ne kaže se hezbollah nego hazballah, nema nikakvog rata dok tenkovi ne krenu, a Izrael tu namjeru nema jer znaju kako je prošli put završilo.