Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo zlo ne staje...
Zlo se zove : I Z R A E L
Izrael samo izmislja protivnike. Jos jedni koji ce djelovati samo na twiteru, a izrael na terenu bez ikakve kazne
Izrael i njihovi americki mediji samo izmisljaju kako bi imali opravdanje za svoje t e r o r i s t i c k e n a p a d e
Isto nje sr a, drugo pa kova nje
Ejjj ajmo sada organizirat free libanon
Pred Sebilj, jel?
Ja ovako ne zamišljam ljevičara. Više me podsjećaju na nešto drugo.
Nekad su arapske zemlje bile većinom socijalističke. I dok je bilo tako imale su neke šanse da pokupe neke simpatije na zapadu za svoju stvar. Otkad režimi raznih mula koji bičuju žene vode arapski svijet on ide u samouništenje...
stani, jel ovaj tekst u stvari neka promocija ove teroriticke skupine`?
Jednostavno: Izrael pravi ambient za veliki Izrael
Nek su uvijek zamotani.
evo zasto Rusija ne postujr svoje crvene linije i ne eskalira rat, ako Izrael moze ovako sve unistiti sto bi onda sve napravio Nato da zarate
A evo i braće tzv. antifašista.
I kakve veze ima sa nama
Ovi milion nekakvih grupacija, frakcije itd....to je dokaz da je narod neobrazovan i da sa mjima manipuliraju drugi ljudi. Ako volis svoju drzavu, sazovi sastanak, okupi sposobne ljude, ofrmi brigadu i kreni braniti drzavu....5. Korpus je to uradio i sacuvao drzavu BiH od ne jednog vec 3 neprijatelja!
Armija BiH i to je to
Hezbolah je pod mossadom, a ovo su borci za slobodu...
Dobro je Broz prošao sa svojim partizanima i NOBom .Po ovoj logici okupatora i impetijalista mogli su i oni biti proglašeni teroristima .
Svi koji se drznu braniti,nazovu ih teroristima