Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama obećavaju ulazak u Evropsku uniju a sa ovim desničarima ce se raspasti do tada
Ukinuti Evropu ...i vratiti sitanje , svaka drzava za sebe .... to je jedino rijesenje.
ti nisi iz podruma izasao 40 godina dok tako pricas
Desnica jaca jer je ljevica bila na vlasti i sprovodila je kriminalne zakone gdje su joj svi i sve bili bitniji od sopstvenih gradjana i drzavljana.
desnici su ljudi bitni bas...
U principu ništa se neće promijeniti jer desnica, da bi došla na vlast, mora biti kontra ljevice, a kad su na vlasti, su svi ista ghovna.
Putinova propaganda je doprla do par budala ali većina kuži šta je bolje za njih.
Danas se brzo pojavi neprijatelj pa tako i EU ima svoje . Ko želi nerede u EU taj će finansijski i svim silama podupirati desnicu i nacionaliste. Oni su ključ svakog rata i nereda. Primjer sa SFRJ . Dok EU gura Ukrajinu i šalje oružje Rusi podupiru desnicu i to ce biti njihovo oružje. Građani biraju samo dobro servirano .
Rekao sam prosle godine da Rusija razvlaci rat u Ukrajini, da bi Rusija stvorila inflaciju u EU, i na taj nacin indirektno dovela desnicare na vlast u cilju destabilizacije EU i NATO-a. Istu ulogu ima sadasnja politicka garnitura Srbije.
Radikalizacija, nacionalizam, ksenofobija - to je jedini način da onaj sa četiri osnovne koji nikad nije malo iz svog sela postane "neko i nešto". Zato on navija za takav svijet, za diktatore. U normalnom, pristojnom, slobodnom svijetu, njegove šanse su nikakve
Je li Vucic i Milanovic, tj Dodik i Covic finansiraju KLIX???
100%,a vidiš
@novirobot A to vam je plan?! Kad ćete više shvatiti da je RS Ustavna kategorija u BiH i da ju nikad nećete uspjeti ugasiti a to vam je rekao i sam VP on je čuvar RS a ne Dodik!
dokaz da fašizam nikad nije iskorijenjen već je bio samo u stanju mirovanja
Skandinavci su došli do pameti i nisu glasali za naciste
..genaracija „Z“ bi malo da ratuju, i da poslije par mjeseci kmeče kako nisu znali.. bili neiskusni.. i na kraju opet će „stariji“ biti krivi..
Evropi je najvažnije da im se Rusija ne uvali na Balkan, valjda su svjesni. U tom smislu treba pod hitno uhapsiti Dodika i raspustiti RS. Odmah će se stabilnost vratiti.