Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prica sve pozitivno o ruskoj strani do trenutka kad evropa kaze " pa dobro ako ti rusi nisu tako losi onda cemo opet uvozit plin iz rusije a odbacicemo deset puta skuplji ukapljeni plin iz amerike "
ovog izgleda putin dobro drzi u saci
Dobar čovjek ko famu
Izgleda da i Amerika ima svog Chamberline-a! I ova ce budala mahati nekakvim "sporazumom" sa Putinom (novim Hitlerom) i uvjeravati nas da rata neće biti. Kada Putin napadne druge europske zemlje ova budala će se "povući iz politike"! Američki narod ne bi trebao zaboraviti na ovu budalu kada do toga dodje! Tada mu treba suditi za podrivanje americke odbranbene moci! Europa je bedem izmedju Amerike i osovine zla! Ako Europa padne Americi nema spasa!
Šta mislite da se sastave dvije ovakve osobe ,ovaj i Tramp
Sada mi je puno lakse. Njegovo misljemje je jako bitno.
Klix nas već ponižava. Objavljivati ovako loše AI prevode tuđih tekstova bez lektora i uređivanja teksta je stvarno sramota, možda objavljuju i bez čitanja
Najbolja izjava ikad
Najbolja izjava ikad. Britaniju ce ci iti uglavnom muslimani za 100godina. I tako se treba prema njoj postaviti
H A Z A R I SE OSILILI
Hajd za njemacku je upravu. Ostalo nisam ni citao
da al njemacka ima potencijal odmah iza kine i usa
Ovome ko da Medvedev i Zaharova pišu govore
Ovaj mi vijek liči na period prije 2,000 godina kada se rimsko Carstvo uplašilo ranih Hrišćana koji su propovjedali izvorne poruke Isusa! Bila je to poruka pravde i jednakosti za sve ljude i naravno to je nepravednom Carstvu bio smrtni udarac i krenulo se sa progonom tih Hrišćana i na njihovo mjesto postavili lažne poruke i Crkva je de facto sakrila poruke Isusa da bi sada Islam razotkrivao tu prevaru!
Toliko love, atomskih bombi, svjetskog uticaja na većinu vlada u Svijetu i opet strah od Islama kao kada moćni mafijaš ima strah od pravde i pravednih presuda! Ima li i jedan kriminalac koji se ne boji pravednog Suda da ne kažem u ovom slučaju strašnog Suda!
Bio sam protiv Trumpa, bio sam protiv Orbana, protiv desnicara ali cinjenice su da su desnicari mnogo bolja opcija od ljevice, pogotovo americke. Svi koji misle da ce Trump biti los za evropu i za nas je u zabludi. Nikad nisu bila gora vremena za BiH, evropu i cijeli svijet. Kako vrijeme prolazi, sve vise sam siguran da je Trump bolji od alternative.
F4$i$am se ponovo budi.Ali opet će da izgubi jer ta politika nema budućnost Važno je biti na pravoj strani iako je ta strana trenutno zaklonjena i nejaka.
Varaš se jer duboka Država usa ima kao dvije opcije a obje su katastrofalne ali dobre samo za njih! Zatim postave dva pajaca koji kao imaju neke ideje ali u stvari niko i ne zna šta se iza njih krije i apsolutno ih nije briga ko će doći od njih dvoje jer bilo ko da dodje on će provoditi tu politiku a ne kreirati! Izbori su predstava za Narod da se kreatori ne vide!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tipična usa arogancija!