Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece dobiti nista. Danas je rublja u padu. 1 dolar=200 rublja. Unistit ce mu ekonomiju a i vojsku te tehniku. Na koncu ce morati napustiti Ukrajinu porazen.
Prije ce upotrebiti nuklearku nego sto ce se povuci iz istone Ukrajine
@090 Ne unistava se ekonomija preko noci. Postoji nesto sto se zove zaliha. Ali malo po malo, pada. Moras biti slijep pored ociju da ne primijetis.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci rat se nastavlja. Ili ce pobijediti i uzeti silom ili ce biti porazen ne vidim drugo rjesenje. Ne znam moze li Ukrajina npr ici na kartu da se rusi povuku ali da te teritorije dobiju jedan vid autonomije i to nije losa varijanta sekunde. Vakat je da nadju neki realan kompromis mada realno je da je na Ukrajinu izvrsena klasicna agresija od velike sile i ne znam mogu li to izdrzati dugorocno.
Kada cete objaviti vijest da je Kosovo uvelo sankcije Iranu
Koje regije? Herson i Zaporozje uopste nisu za to da budu dio Rusije, nego su okupirane regije. Jedini proruski orjentisani su Donjeck, Lugansk i Krim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocemu vi pricate pa inicijativa je u potpunisti na strani Armije RF padaju sela svaki dan, ovo je Putin vise uradio da shvate sami Ukrajinci kasnije kad budu svedeni na jos manji teritorij da je zapad radio protiv njih jer nisu htjeli da potpisu i bolji sporazu koji je RF nudila
pa treba Zelenski organizovat izbore al onakve kao sto organizuju rusija srbija iran i s koreja
uvajte svoju zemlju kao zjenicu oka svoga.
U ovom ratu gube I jedni drugi.Ovde samo ima dobit Amerika I zapad.Ovde ce se morati sjest za pregovaracki sto.
Pa nije to veliko. Svakako e to pripasti Rusiji, emu ginuti
Agresor treba da se povue iz Ukrajine.
Ja mislim da ce Ukrajina zauzeti Rusiju.
Putin nije nikakav strateg, hoce na silu da uzme parce teritorije i iscrpljuje zemlju. Sta se bit s Rusijom nakon njegove smrti, bice raspad sistema. Da je imao pameti aneksirao bi Ukrajinu ekonomski i diplomatski a ne ovako da Slaveni ginu s obje strane. Isto kao nas rat sto je vodjen od strane maloumnika koji su ostavili nesagledive posljedice. I dan danas se samo o ratu trubi.
Ma eto im i Slovenija ako hoce samo prestanite sa pzdahijama, vrijeme je a mir
Sta fali, dajte to Putinu i nemojte ulaziti u NATO, zaustavite to sranje zvano rat..
Ti si mu dao legitimitet
Znaci jedan fudbalski stadion i jos malo
Ameri i Ukrajinci...ne zna se ko je vei tokmak...Rusiji je nemogue nanijeti strateki poraz a to bi bilo povlaenje iz Ukrajine. 6000 nuklearnih bojevih glava je garancija toga
Nema igre sa Putinom
vidis da ga cijede ko sunder, sacekaj jos jednu godinu pa ces vidjeti u kojem je belaju
Znaci, Putin vie ne vjeruje u pobjedu
eeeeeeeee rusi su toooo