Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix nas pokušava uvjeriti da je biranje premijera glasovima građana (umjesto mogućnosti da premijera nametne predsjednik, kako i sam tekst kaže - "bez političke podrške naroda) - prijetnja za demokratiju i povratak fašizmu???
Jesu li novinara Klixa elementarno neupućeni ili samo - zlonamjerni?
Ovakvu demokratiju su željeli i oni što su bili većina u Yugi, pa je sada nema. Ako ti je da jedna većina, u njihovom slučaju i bogatija grupa italiana, odlučuje za sve ostale šta je demokratija bujrum care. U Italiju pa uživajuživaj. Takva im Italija neće dugo trajati bez problema.
Ako nista puno je ljepsa od dede.
Fašisti nikad jači u Evropi, teška vremena nam dolaze
Dalmacija i Istra su povijesne italijanske teritorije.
Je, isto kao i RSK. Tako su te pokrajine završile. Ali ima jedan entitet mislim da se zove RS s kojom se 23 posto budi svaki dan s grcevima u stomaku. I taj ce otici pa pa..
Kao Neum i pola Hercegovine a dat ce Hrvatima Talijani Bosnu
opaaa Ode Istra Via
To bi 23 posto htjelo ali neće se desiti. U civiliziranoj Evropi nema vise prekrajanja granica. Ende. Na Balkanu.. hm.. ima jedna drzava koja to nije. i tu ce biti prekrajanja
Do Dioklecojana
Opasna situacija. Stravicna ideologija u formi jedne male plave zene.
Novinar je znao da je tekst predug za čitanje i da lijepo u naslovu može manipulisati takvima kao ti koji niti su upućeni niti će kritički pročitati tekst.
Lutko sjeti se da je Patton smrvio Siciliju i ostatak Italije za dva mjeseca, a Musolini zavrshio objeshen za noge.
đe će te stoj tu đe si
Šta ono kažu.Dajte ženama vlast i nikad neće biti rata.Nisam siguran u tu konstataciju.
Desnicari napreduju