Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da najblizu zgradu na kojoj je bio pucač nije osiguravala tajna služaba. čak su i obični građani vidjeli lika ali mislili da je dio osigiranja. Klasična sačekuša u organizaciji države . Samo nekoliko centimetara lijevo i bio bi pogodjen posred čela, i gađao ga u glavu da bude siguran. Amerika gubi ugled, postaje zemlja državnog terora, prvo Fico, iranski predsjednik i sad Trump.
Od Lee Harvey Oswalda do ovog lika uvijek odaberu anonimusa koji se ne može povezati s državom a svako s prosječnom inteligencijom kad vidi raspored zgrada i gdje je bio pucač jasno može zaključiti da se neradi o propustu već organizaciji.
kaze 5 minuta ranija vidjen na zgradi i policija i tajna sluzba ga ignorisali? svasta
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Već imam strah da će usa Army pobiti i srušiti cijelu ulicu u kojoj je stanovao Thomas po ugledu na IDF u Gazi ili bombardovanje Iraqa i Afghanistana nakon što su dokazali da je to uradio bin miladin a poveznica je bila nešto što još nismo otkrili!
Dosađuješ sa tim araima
Nmgu da vjerujem da više iko podržava, Biden nakon šta se radi u Palestini, pogotovo nakon gafova, ako nema niko treći, onda bolji Trump, iako smo mislili da će biti bolje kada je izgubio od Bidena, koji je greška za čovječanstvo
Namjesteno sve, izbori idu treba dici narod na noge... zivim ovdje glas moj je vrijedan samo za BiH... a za USA vise niti glasam niti cu... sve sami ZIONISTI
Šteta da je na ovakav način uništio sebi život.Ovako će biti upamćen po zlu i ništa više.
Nije to taj lik haha
Jel ovog iko nazvo teroriom? I am waiting? Politički motivisano djelo? Naravno.
Kako nikoga nije pogodio iz publike
Kalup liberalno demokratskog fišiste utučen i frustriran jer živi u slobodnoj državi.
hoce u okove, mmmmm kinky
Trump sada osvaja izbore 100% dobili su kontraefekt. A tko god govori da je namješteno, ni vrhunski.specijalci te ne mogu u uho pogoditi ni s 50 metara a ne 200 kolika je ova udaljenost bila.
Manchurian Candidate.
Znaci frizirali mu mozak ko Denzelu. Thomas Crooks....Thomas Matthew Crooks. I on se upali na komande i ode da sredi žutokljunca.
Jel moguće da Njak moš u svakom događaju na planeti Zemlji vidi teoriju zavjere, namještaljku? Svi su protiv Njaka moš, sve na štetu tog naroda. Sve više zvuče kao ovi preko Drine.
bo Je ti Njak mos ter ma
HAHAHA legenda
Attention: Srpski, Ruski i Hrvatski + zeleni botovi su opet jako aktivni. Vucic, Milanovic, Dodik i Covic, Ramo i Bakir im naredili da opet prodaju svima laznu pricu, mrznju i propaganda. Opet sljedi manipulacija desnicara i botova koji rade po zadatku. Svaku informaciju mora te tacno provjeriti. Sljedi nam tesko vrijeme sa takvim botovima i "ljudima".
Kad hoces da atentat uspije, onda nades iskusnog i dobrog strijelca, koji ce metu pogoditi sa vece udaljenosti i bez snajpera. Predstava za naivce, koji cine 70 % svjetske populacije.
a ti si nam doktorirao svjetske dogadjaje
Još sam u strahu da ne dodje haber sa onog svijeta da je čovjek primljen u dženet i eto ti belaja! Znači taj je
žali mladosti. a nije kriv, isprali mu mozak, kao i ostale ideologije