Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor je jednostavan. Izrael je planirano iscenirao ili manipulirao napadom 07.10 kako bi imao razlog za napad. Prvo, Palestina, zatim Libanon, Sirija, šlag na kraju Iran. Kome to nije jasno, slijep je! Amerika se pravi kao da pojma nema, a u biti jeste glavni igrač uz Izreael. Tačka, kraj!
Ma ko će na Iran?? Da su htijeli već bi...
tzv i z r a e l j e n a j v e c e z l o
Ima li što novo jarane??,,haha
Sve su ih našli i potamanili.
Nista posebno cim svi znaju
Ma sta god rade :) ubi se od razmisljanja.. Jedino samo znam US je skocila 300 biliona $ gore u dug ove godine i nalazi se na ivici :) tako da nece oni vijecno svirati dole na B.Istoku :) vec su upozorili Izrael da rijese brzo ili se kupe Ameri kuci :)
Pisao sam o ovome prije mjesec ipo.Ako IDF krene na Liban irački Hezbulah i druge snage Osovine otpora trebaju izaći na Golan.I tu je poraz IDF.a.Rovovi neće spriječiti ono što dolazi.
...a to je?
Izrael ce zauzeti Siriju, Lebanon, Gazu, West Bank i Jordan.
jesi li ti l u d ili da bogdo nisi?
Može jedino uzeti Karlovac-Karlobag-Virovitica.
Sami sebi kopaju grob
BiH treba prekinuti svoj diplomatski odnos sa režim koji vec 75 godina cine najgoriji moguci zlocin u Palestini. "izrael" nije ni priznala genocid u Srebrenici niti je glasala za rezoluciju u UN-u
Tamam Židove i pokopat u rov taj i dobro zagrnut
sa puno sode birkarbone
Pripremaju sami sebi 6 feet under. Prikladno nema šta.
Planiraju sigurno nove Teletabise snimat
Znaci pocelo je
Šta? Treći? Opet?
Ko drugom jamu kopa, fizički je radnik. Vele stari Latini. To vide da im je u Libanu stop i ukopavaju se. Boje se kontraudara, sa boka.
Sve sto izr radi je misteriozno a o ostalima se sve do tancina zna.
lukavstvo je njihova jaca strana treba pitat nekog iz visokog sta je to
Kako je krenulo nakraju ce izraelci zivot voditi samo po tunelima ko gaza