Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u Berlinu i mogu reci za onakvu metropolu gradski prijevoz zaista odlicno funkcionise
I bez čitanja teksta znaš da smo najgori ;-)
Za 3 godine kad puste prvu liniju metroa u Beogradu promijenice se i to. Svaki grad preko milion bi morao da ima podzemnu inace lose
Ceste putevi autoputevi javni prevoz infrastruktura bolnice ...se podrazumijevaju u normalnoj državi. Samo u primitivnim zemljama politika koristi to i svojata kao svoju babovinu i koristi za kampanje.
Pa kad nisu drzave.
filer vijest po tekstu znaci... ono kad si odron portal pa eto kao da se nesto napise?
Realno gledanje vlada kantona Sarajevo nema dovoljno novca da obezbjedi Grasu vozila i infrastrukturu potrebnu da bi to bilo u nekom okviru normalnog odvijanja saobracaja u kantonu , zato i guraju da privatnik dobija te llinije i da olaksa finansije kantona privatnik , al ih uzima Centro lopatom !
Čekaj je li uključen Sarajevo Taxi kiss goodbye
Sarajevo
Nek smo mi zajedno s Kosovom, pa gdje god bili. Brača naša.
Dnevna doza Beča na klixu...
I love Vienna
Bakemobil najbolje prevozno sredstvo u Sarajevu
Najbolje prevozno sredstvo su automobili iz Trojkinog novog voznog parka placenog desetine miliona maraka iz dzepova obcnih gradjana.