Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sporo pokretna meta za kinzal
Deder ga Đone učeraj malo ljevlje da more koćarica srđele proć'.
Koreja, Japan, Tajavan, Perzijski zaliv, Crveno more Liban, Kipar, Krim, Balkan, Baltic, Skandinavija, Kuba, Venezuela, Sudan, Etiopija, Juzna Afrika... Ne mogu ni da su Troamerikanci pokrit sva zarista, realno.
po budžetu najviše se izdvaja za 1. US Army. pa onda??? 2. US Navy.. pa onda tri prazna mjesta pa Rusija i Kina zajedno.
Klix
Preče je bilo da su u Neum došli.
Za supersonicne projektile to je mala maca. Juznokoreanci se dive starom zeljezu. Osim aviona na njemu koji imaju neku moc, ta vrsta brodova je izgubila smisao.
Nek si im rekao...
Osim uloge platforme za ratne zrakoplove i pokazivanje moći, nosači zrakoplova nikada u povijesti nisu imali drugi smisao. Jesu li sada ranjivi zbog dalekomentih raketnih sustava, druga je stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nosac aviona je bio strah i trepet prije 40 godina. Danas to lako postaje podmornica sve sa avionima.
Nemoj samo reci nesto tipa ako huti potope brod šta bi tek uradio kinzal odma će ti reći da ideš u rusiju ili kinu da živiš oni su inače bili pa znaju kako se živi a narod živi svuda zar je važno to da bi reko istinu
Americhka kongresmenka osudila raketirae Sevastopoa: Zamislite da Rusia napadne plazhu na Floridi
Tako neshto ne bi trebalo da se dogaa. Zamislite da Rusia, koristei ruski satelit, upotrebi kasetnu munitsiu za napad na plazhu na Floridi.