Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americi ne odgovara ovaj rat zbog izbora a i skrece paznju s "omrazenih" Rusa na jevreje
Sekta Habad je vlasti
Mislim da ce Izrael jako mnogo kostati ameriku njene pozicije u svijetu...pokazali su da imaju dvostruke standarde a to je licemjerstvo...
Prestanite ih naoružavati i rata neće biti
Pa sta do sad rade, slikaju se i bacaju petarde?
Joj raspisali nagradu za njegovu glavu. Brate mili. PA KAKVE NAGRADE BI TREBALO RASPISATI ZA VAŠE GLAVE!?
Rat nije neizbjezan i Shukr je nije ubijen .watafakk
A SAD raspisao nagradu od 5 miliona dolara za informaciju o šefu Hezbolaha , pa budi pametan , zna se SAD su najveći zaštitnik Izraela i to je javno rečeno od Trumpa do Bidena da će vojno štititi državu Izrael ...
A šta će Amerika savjetovati kada je danas njena komisija izračunala da ne bi imala municije za tri sedmice samo sa Kinom oko Tajvana, a da protivbrodske municije bi imala samo za dva dana.
Kafanska taktika necemo se mi tuci i onda stoc iznenada
Rat nije neizbjezan ali nema mu kraja.
Sve krivi isključivo SAD i sada kao rat nije neizbježan. Ma dajte molim vas. Vaše šuplje preko glave.
Ovo američko "Rat nije neizbježan" zvuči kao nekadašnja parola Liberalne stranke BiH: "Ništa nije nemoguće". Znamo i mi da rat nije neizbježan, pa se evo Rusija ne-neizbježno iživljava nad Ukrajinom više od dvije godine, a Izrael nad Palestincima već deset mjeseci.
A i ti se iživljavaš više godina s tvojim naivnim botovanjem.
Matriz Drago mi je da me čitaš i pamtiš! Upravo sam se htio razotkriti ko sam i šta sam, ali spriječi me klixov AI...
Kad oko sebe imaš neprijatelje koji ne popuštaju da te slome, onda je jedini cilj potpuno slom neprijatelja. Liban mora pasti.
Imaš slike Njemačke prije 100 godina, imaš i slike Amerike prije 100 godina, i Kine, i Palestine i.....a imaš li i jednu sliku izraela prije 100 godina? Bar jednu?
Israel treba čekati da ga ovi napadaju, kako pametan narod komentira na Klixu. Obrana je najbolji napad
Amerika ima talenta za neogranicenu diplomatiju dok posmatra ratne zlocine.
Američki državni dug je prvi put premašio 35 biliona dolara, što je najveći iznos u istoriji SAD. Vlada nastavlja da se zadužuje tempom koji do sada nije zabeležen, a ubrzanje je dobila u poslednjih pet godina, jer je dug galopirajuće porastao za čak 50 odsto, sa 23 na čak 35 biliona dolara. Dug "najmoćnije zemlje sveta" je od 1990. porastao čak deset puta!
Ovo će njih ubiti a ne bombe.
Amerika nikome ne duguje osim sama sebi. Oni mogu da stampaju koliko je njima volja I opet nece propasti sve dok imaju u svojom rukama svijet. Njih drzi ratovi, prodaja oruzija, jaka ekonomija a 80% njihovi kompanija su u Azij jeftina radna snaga itd... zivim ovdje gdje je inflacija skoro 31 mjeseci a narod ponovo trosi, kupuju kuce, auta itd... dug je taj 60% credit koji trosi narod USA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad moraju čuvati leđa c i o n i m a