Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ih protjerali i dobri Palestinci ih prime kada niko nije htio kad nisu imali gdje i vidi sada sta se desava, oteli im sve i kazu vi ne mozete postojati,
Ovo i nas isto ceka ovdje.Gledajte i ucite.Trojka je na odlicnom putu da od nas napravi Gazu i Palestince.
de recite Iranu da rijesi ovo
Do kraja u war sa ć.....ima !!!
Ukaza se i Abbas! Kakva izdaja vlastitoga naroda
Brko nas odozgo sad gleda i kaže, sta je ckepi ,sad su vam stvari malo jasnije.A svi odreda ste me osuđivali zbog toga.
Čuj to dodatno će uznemiriti demokrate?! hahahaha Demokrate se pitaju tačno koliko i republikanci i baš njima će se Nathanyahu obratiti 24. Jula 2024.
Mislim da isto treba biti jasna poruka ovim nasim seperatistima u Bosni da nemaju pravo na drzavu osim Bosne ili tkz.kako oni kazu njihovih maticnih drzava.
Eto koga podržava i forsira Evropa i Amerika !!!???
A aparthejd? I to smo navikli da čujemo kad je politika u pitanju.
Podržavajte vi Hamas pa će vam i dalje bit fino i sigurno
Kada se medvjedica vrati u stanište gdje je čekaju mečići koje treba nahraniti i ugleda pumu koja je napala jedno od njenih mečića, potpuno je prirodno da će medvjedica rastrgnuti pumu. Svaki drugi scenario se naziva međuživotinjsko pravo.
Moje mišljenje je da izrajlu izgleda niko ništa ne može ,kad bi se sve arapske zemlje ujedinile izgleda bi oni opet oni pobjedili ,šaka njih drži dve milijarde muslimana
Pa eto cak i ti si skontao a sami arapi nisu. Decenijama pocinju ratove protiv Izraela, a Izrael ih pobijedi i dobije teritoriju. Jos uvijek nisu naucili lekciju.
Ne pobijedi ih Izrael nego Amerika.
Dobijam minuse svaki put kad kritiziram lidera hamasa, pa bi da upitam te ljude sta su dobro oni napravili po vama... osim sto tekbiraju, snimaju nekakve video promocije gdje glume ninje kornjace i trabunjaju o nestanku Izraela... a Palestina svaki dan manja. Dok je Yaser bio ziv barem je pregovarao po zapadu i imao na mizi ponudu o drzavi, zato su i ga i ubili i dali hamasu vlast.