Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro sve to, nego šta ima novo u BiH?
Kod nas je sve perfektno, tako da nema potrebe da se obavjestava bilo sta iz BiH......
1-0 za nas
"Klimatolozi kažu da globalno zagrijavanje daje olujama faktor iznenađenja" Klimatolozi dipr, jahta je bila usidrena u jakoj oluji, zato je potonula, nije mogla da prati uzgon od naleta valova. Ali hajmo malo gurati "ugljicni otisak" da vam uvedemo poreze na kretanje i hranu, pa da se ljudima odredjuje koliko ce se kretati i sta ce jesti. To obicnim ljudima, ovaj raspali jahtu od 5000 konja a Kardashian ide sama privatnim avionom u Pariz u soping.
Da znas bilo sta o camsima i jahtama, znao bi da se uvijek pusta 3-4 puta vise lanca od dubine mora na kojem usidravas, i samim tim moze da prati bilo koji uzgon valova. Tako da nije uopste istina to sto govoris
Nije opasan Mediteran, nego je opasno prevariti HP! Ne može na sudu, može drugačije.
Kako je krenulo i rat u Ukrajini ce se prepisati globalnom zagrijavanju