Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci su jevreje nakon Drugog svjetskog rata lijepo primili u svoju zemlju a oni im uzvracaju etnickim ciscenjem, ratom, vrijedjanjem itd. #freepalestine
Nisu palestinci nikog primili niti ugostili, nego su masovno prodavali kuce i zemlju po enormno visokim cijenama, a zidovi kupovali. Jos se sprdali i govorili kako su glupi zidovi gledaj kolko placaju za komad zemlje. Eh kad su postali manjina, onda jao kuku pomagaj. Ko srbji na kosovu.
mars mira s parolom smrt arapima? wtf
Drugi Kristov dolazak se primakao, mnogi će se neugodno iznenaditi, a to neće biti muslimani....
Ovaj klix je tu samo da navlaci ba.ne komentariše se ovde nista
Ovakve gnusne rijeci sigurno ne izgovaraju oni koji su dozivjeli holokaust i njihovi potomci... U svakom zitu ima kukolja,ne treba generalizirati ali treba svakako osuditi ovakvo ponasanje..
Izrael je jedina zemlja u Arabiji koja nema naftu Dvostruki arsini se prave na Izraelu i Ukraine. Oni su okupatori a svijet okrećem leda
i da izraela nema arapi bi se medjusobno koljali hamas plo te isil to arapi sami tvrde
Jesu pucali na njih, a poslije im uzeli kuću i zemlju, il je samo nako?
Ko bi rekao Jevreji a gluplji od nas ili smo mi sebe podcijenili a njih precjenili.
Naravno da to rade vec 50 i kusur godina kad im 'mirotvorci' americki cuvaju ledja. I kad mi ovi nasi pametnjakovici pocnu o Putinu i Rusiji ovo ono... Putin je za ove DINGOSPO! Dzukele cionisticko-fasisticke!
Kakav naslov "sukobi na Maršu mira; Smrt Arapima",...
Židovi
Evo sta se desi s ljudima koji pretjeraju s vjerom.
Smorise me vise sa Izraelom. Posteniji je onaj pederko na eurosongu vec ovi radikali.
Cudo nije bilo Seig Heil ili Hail Hitler