Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHVATILI SINWARA… …za onu stvar
Prije 15 dana su objavili video u kojem Sinwar bjezi sa porodicom iz Gaze
Satanjahu je vođa terorističke organizacije koja ubija i djecu, namjerno. Za brži kraj rata moraju se naoružati Palestinci koji brane svoju zemlju, dijecu, žene, državu, imovinu, ponos... brane od doseljeničke bagre iz amer!ke i eur0pe.
Ovim ratom napravili ste hiljade Sinwara prema tome samo gubite vrijeme !
@1164 samo sanjaj majmune usraski i tjesi se
Allah njega čuva !!!
Kod Allaha u podrumu, neće da ga izruči
pokusali su i svabe u ww2 puno puta rijesit druga Tita al dobili su racku tako ce i ovaj put fasizam (cionisticki) da izgubi a Palestinski pokret otpora Hamas ce pobijedit death to zionist fascists freedom to Palestine!
U ime palestinskog naroda ovaj bi sebe sebe trebao zaklati!!!
znaci po tvom bi Palestinci trebali da se predaju dzelatima i fasistima cionistickim i da stave glave na panj jelda glupane? jadni smo mi ako se kod nas zapuca i ako nas takvi kreteni ko ti budu branili...
@Legitimni a bi li Zelenski onda isto tako trebao sebe zaklati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Patologija ! 🤮