Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i spžite to kako treba
Przili su eo već 2x. I šta imamo kao rezultat toga, Gaze a sad i Libanona sve manje. Dok ih god ovi kao brane, njih sve manje.
Iranci su uvijek bili bogovi rata, civilizacija i država stara hiljadama godina. Izrael se ovdje preračunao, Amerikanci ne misle ratovati sa Iranom.
Aleksandar Makedonski ih povaljao samo tako. Benjamin (u arapskom i hebrejskom: Onaj koji Bogu sjedi s desna) ima da ih podsjeti kako ih je Acika povaljao.
@Apptotegeist; Pogledaj ko je bio Cyrus the Great (veliki perzijski vladar), a u islamu se ta ličnost podudara i sa velikom ličnošću tzv. Zul-Karnejnom. Perzijanci, Osmanlije i Bizantijci su samo dostojni hvale kad se priča o vladavini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ništa ovo. Završit će kao ono u aprilu.
Samo deri futalje
Ništa vi necete, realno, ni nemate cime!!
Valjda razum prevlada,Izrael je u ovom trenutku jači.
Sa HAJROM i na dobro pogodili.
Ovaj portal siri samo negativne vijesti. Pogledajte naslove. Sve same negativne vijesti. Dali postoji neki ministar informisanja u ovoj zemlji da kazni ovaj portal zbog svjesnog sirenja straha u narodu?
Gdje ti Živiš?,, Realnost je takva nisi u raju probudi se,,,!!!
ping-pong rat
Kao sa video igrica,,hahaha
samo pješadija i potamamiti redom
Ozbiljnije se ponašaju na igrici Call of Duty
israel = parking
Zbog čega cije smiju napadati sve redom a kad se čeka odgovor na to traži se smirivanje tenzija? To je jako licemjerno.
Iran bukvalno nema avijaciju osim nekih prastarih aviona starih preko 40godina. Bez avijacije nijedna vojska se ne može smatrati silom, osim ako ima nuklearku kao S.Koreja. Najbolje bi bilo da se i dalje razvijaju tehnološki obzirom da su na dobrom putu, da pokušaju nabaviti ruske Su-30 i Su-35. Nisu još spremni za sukob većih razmjera sa Izraelom, a pogotovo sa NATO-om
Talibani su u papučama istjerali amere iz zemlje, tako brzo da se nisu uspjeli povuć opremu .
de im jos javite kad cete i gdje cete da se prioreme i zavuku 100 m ispod zemlje, nas su gadjali dok smo igrali izmedju dvije vatte
Stigao tekst, prevedi, potpiši i objavi.