Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je tako ratovati, samo kažeš Amerima šta ti treba i oni sve donesu i postave i kažeš Izrael ima pravo da se brani
Sjedinjene Izraelske Države ispunjavaju naredbe svog šefa Netanjahua.
Izrael ubija djecu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nijedno oružje neće ih spasiti. Ameri umjesto da smiruju oni samo potpiruju i ove guraju
Ispunjavaju želje onom stv oru Sat an yahuu..odoše s njim do paaklaa
znači otvoreno staju na stranu onih koji civile nemilosrdno ubijaju, koji otimaju tuđe teritorije, isti su u tim anticivilizacijskim rabotama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izraela ce postojati jos 3 godine, sta ce biti sa drugim ne mogu vidjeti u zvjezdama, amerika ce se sama gusiti, rusija i kina ce biti centri moci.
Ti svi sistemi se vrlo lako mogu prevazici rasirenom pjesadijom tako da ispadne bombanje avionima skupo. Plus ista pjesadija moze koristiti drone one bas kao i u ukrajini sto kostaju malo a unistavaju skupe ruske tenkove. I Lebanon da se pravo vojno strateski organizuje mogli bih vrlo brzo osvojiti izrael. Ali nije u tome stvar da se stalno trazi nacin da jedni druge pobjede i nametnu im svoju volju. To nije rijesenje vec je ljubav rijesenje. Sav taj rat izrael-arapi je bez smisla.
Kada Iran posalje 200 bedpilotnih, a kroz minutu i 300 onih obicnih raketa a kroz minutu i 300 malo ozboljnihij hoce li moci Thad sve skinuti?
"izrael" nije priznala genocid u Srebrenici niti glasala za rezoluciju u UN-u a vec 75 godina cine genocid
Aport american dog, aport
Simpsons to nisu prikazali da ce Amerika i izrael napadti IRAN!?
Sistem je vec rasporedjen
Daće Bog da i ovima dođe kraj. Amerika je podrzala terorizam
Godinama su nam u glavu ubacivali putem zapadnih medija, filmova, stripova, knjiga kako su neki drugi opasni i nasilni.... A da li je to bila i istina? Ko je danas nemilosrdan protiv civilnoga stanovnistva i nepostuje medjunarodna prava?
U proslosti: - Koristenje famaceutskih proizvoda na ljudima protiv njihove volje zabranjeno medjunarodnim pravima, - Umjetna modifikacija vremena i klimatske promjene zabranjene medjunarodnim pravima, - Upotreba nekonvencialnoga orudja i napadi na civile zabranjeni medjunarodnim pravima itd... A Danas?
Teroristi.
Bravo za gradonacelnika,cestitamo Jom Kipur najveci i najsvetiji praznik https://novisad.rs/lat/cestitka-gradonacelnika-durica-povodom-jom-kipura
Lako je ae Izraelu qcit kad dobija ovakve sisteme
Ovo je priprema za reći svetski rat.Bosna i Hercegovina je uz ameriku izrael englesku i tu se više nema šta razgovarati. Oni koji budu iznutra rovarali bit će prosljeđeni preko sibira i bosfora.
Mi nikada necemo bizi uz one koji ubijaju djecu botino! Vama je taj osjecaj stran. Dokaz 91 - 95.
IZRAEL CILJANO UBIJA DJECU