Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja pretjerivati generalno ni u cemu pa tako ni u alkoholu. Ne kazem da treba piti ali ako vec pijes imaj neku granicu. Ne valja ni vode previse popiti a ne alkohola.
Ovo je od muke vjeruj! Razorene porodice razoreno drustvo, nema drugova i drugarstva...i sta ti na kraju ostane?Isto ce i kod nas biti za koju godinu, gledam ove djevojke namrstenih lica, pa sta mislite da vas je neko zeljan u kuci takve gledati i ove bradice izbrijanih nogu bez grama testosorona...al hajde nek ne puca
Jarane kakvo je vrijeme ostaje ti samo da se olesis
U Islamu je odgovor. U Islamu su svi odgovori. Nema na čemu.
Destilacija alkohola, proizvodnja šečera, citrusa i kajsija se preko križarskih vojni prenjela sa Bliskog istoka u Evropu. Poslije bečkog rata preko osmanske vojske u Evropu dolazi kafa i nargila, jer su se u Mogulskom carstvu sjetili da duhan malo poprskaju opijumom. Iz krajeva u kojima bi ovisnost trebala biti zabranjena, Evropi i čovječanstvu pristigli su najveći uzročnici ovisnosti: šečer, alkohol, droga i kafa.
ja sam vidio kako ga ulema i najvece muslije locu na dzasminovom vencanju tako da halal
Po ovakvim vrucinama , nije ni cudo , , ,
Konzumiranje alkohola je haram. Kad vidim ovu statistiku onda znam zašto.
Pokušaj bjega od stvarnosti
Voda, sport, seks. To redovno prakticiram, i to u jacim kolicinama. Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se. Ljepota jedna, a psiha ko voda iz najdubljeg izvora cista..Pozz
I sve alkosi ti dali minuse.
svaka cast prijatelju tako sam i ja, al se odadoh porocima propusio se pravo
jel koga marihuana ubila???
Rak pluca,mozdani udar a da ne govorimo o psihickim bolestima tako da ne mozemo bas pohvaliti ni maru
Depresivan svijet....kapitalizam ubija... nije Tito bio glup, znao je on sta je dobro za sirotinju
Evropljani doduse ne svi kada piju piju do daske. Prije par godina sam vidio u Danskoj kako se ubijaju. Piju bas da se olese do kraja. Padaju po ulicama i staro i mlado i musko i zensko. Ja i drug cijeli dan sjedili u jednom kaficu i pili ono po naski sto bi se reklo ali opusteno cak i konobar na kraju gleda i ne vjeruje a popili smo ali polako. Nije sad da ja cugam ponekad fakat ali oni idu da se raznesu.
Za Skandinavce tacno 100%
Naravno,da nije Ceha,Nijemaca,Slovenaca i Bosanaca,puno manja smrtnost od alkohola bih bila,tj najveci udio procenta u Evropi cine ove 4 nacije!
I tako zaboraviš poljake srbijance spanjolce koji čine veći udio nego tvoji...posebno Poljaci, piu za po evrope