Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorena su toliko koliko i Turskoj vrata EU
Mislili se švedski desničari sa Tursko za•ebavati, pa poslali onoga danca da u avliji turske ambasade provocira Tursku. Može Švedska sanjati Nato.
Šta će Turskoj EU? Da izdvaja sredstva za sirotinju Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Mađarske…. Vidiš i sam da cijela EU, osim šest stabilnih, živi od donacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Premijer neprica ovo djaba, svedi nude turcima 3 milijarde eura da im izgrade modernu-brzu prugu za odobravanje clanastva😂 prpa bato
Klikse..piše vam na skandinavskim medijima da će Paludan paliti svakog petka kurane. Počinje sutra u Kopenhagenu
jes mu liepo odielo
Majko mila, čitate li vi prije nego objavite co članak???? Sjedi uhljupe amaterski i pročitaj šta si napisao prije nego ga publiciraš. Mozak me zaboli od nepismenosti.
Vjerujem da poglavari NATOa ili bar vodece clanice nikako sebi ne mogu oprostiti sto je Turska tu kao uljez ili u najmanju neutralan clan izmedju clanica i neclanica NATOa.
Optimista,nije toliko hladno da bi se morale spaljivati svete knjige.Osim toga da vam USA dozvoljava vi bi bili clanica NATO pakta.Ali USA jos uvijek smatra da je Turska vaznija od vas.
NATO je Amerika sa privjescima. Kad bude stani padni biće kako Amer kaže. A ovi ostali mogu samo mrve sa poda kupiti kad im se ukaže prilika ko sad Erdoganu.
Male su ti šanse dogod budeš širenje vjerske mržnje podvodio pod slobodu izražavanja.
Bolje biti u Allianci sa Rusima i Cecencima nego sa ljudima koji pale Kurane, nema smisla. Zapad je zlo, trazi suprostavljanje ruskom utjecaju a na Balkanu ga podrzaje i cak je dozvolio pro rusima demonstriranje vojne sile u blizini svojih ambasada. Nebi imali nista protiv da rusi instaliraju svoje Rakete u eresu na granici sa EU i aplaudirali bi Dodiku.To radi samo sotona !
SDA - Turska Iran HDZ- Hrvatska Izrael SNSD- Rusija Srbija Naša stranka, NIP, SDP- ambasadori karijeristi Eto sta ti je politika u Bosni
Pa Erdoan već menja boju. Sad ovo slanje tenkova a onda i aviona i slično, je prekretnica. On je ljukava lisica, držao se po strani kao da on nešto može da napravi. Kad ono igra se bez Turske. Biden je jučer rekao da je sve spremno za Švedsku i Finsku. Turska od Rusije nemože više profitirati. Jer sve ide neplanirano. Zapad se naoružava i opet će postavljati uslove mira. Pa onda je bolje biti na strnai zapada.
Turska vam neće dati da uđete u NATO samo neće to direktno da kaže. Zamajava vas na isti način kao što i vi drugima radite.
Svedskoj i jeste cilj da neude u nato njima je dovoljno da finska ude i da su zasticeni i sigurni.
Swedjani trebaju uslovljavati Tursku sa Bosnom i staiti Erdogana na iispit.!?