Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska Šveđanima mora postaviti samo jedno pitanje: jesu li spremni poslati svoju djecu da ginu za saveznika, naprimjer u nekoj selendri na tursko iračkoj granici? Jesu li švedske majke na to spremne da im djeca brane to selo i te ljude tamo svojim životima? Ako nisu, neka sjede gdje jesu, nije NATO na njih, niti su oni za NATO. 250 godina ih niko i ništa nije zanimao, sad odjednom pomagaj nam NATO.
Glypho.... a Jel ti misliš da su švedi glupi i da to vec nisu diskutovali . Znaju oni za to
Ispunis uslove i eto
Prvo za ove levate što priželjkuju da se Turska izbaci iz NATO saveza. Ne może se niko izbaciti iz NATO saveza debili moji. Da Turska izađe iz NATO saveza taj savez bi prestao da postoji. Turska vojska čuva Evropu još od 1952. Ako neko misli da Grčka može čuvati granicu Evrope onda gluplji nego ovi što pričajubo hurmama. 😂😂😂😂
Drugo, Grčka je jedina zemlja koja nije dala Sjevernoj Makedoniji da uđe u NATO zbog imena više od 10 godina ali nisam vidio nešto puno komentara od dežurnih anti-Turaka na Klixu.
A koliko to EU trazi od Turske za prijem u EU? Handre ih 30 godina, cuj kandidatski status 30 godina
Ma Tursku izbaciti iz NATO. Turci su kancer tog saveza.
Prevrtljivi turci, vazda bili
Ovo treba Švedska diskutirati na nivou EU . Onda zabraniti Turskoj izvoz robe u EU
to ti kao mislis da nest znas jeli, ili si na socijali u sveCkoj ha?
Brat Erdogan uslovio: Prvo BOSNA u NATO, pa onda mogu Svedska i Finska! Vrlo je vazno za Tursku da Bosnjake stavi pod svoj i NATO sigurnosni kisobran... e moja stoko...samo bakir, samo sda
Sultan kad kaže, na ostalima je da pažljivo slušaju. A zatim na izvršenje zadataka. Tako to danas ide.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
namjerno traže ono što im ne mogu dat
Doci cemo sutra i najjebati vam se cetnicke kurrve majke za sva vremena. A ploca sratka pampersa ce da leti u parčiće