Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Hiljade demonstranata, uglavnom pristalica politike Donalda Trumpa, opkolilo je zgradu Kongresa u Washingtonu te su tražili od američkih zvaničnika da obustave imenovanje Joea Bidena”. Nisu demostranti nego teroristi i nisu uglavnom pristalice trampa nego su svi pristalice fašiste trampa.
pucanj na demokratiju ? dobaaar, grohotom se smijem, grohotom
Podrška pederima, crncima i feministima, koji su taj dan američkim patriotama j*ebali majku!
Sreca je da je otisla Merkel koja je iza sebe ostavila haos u Europi. Nadati se da novi ljudi u Njemackoj nece nastaviti sa drzavnim korupcijama - kupovanjem mira i statusa Qvo, nekontrolisanom useljavanju, enormnom zaduzenju kroz sitem koji dugove pretvara u prihode, zapustanja drzava i regiona Europe kao izvorista jeftine radne snage, nasjedanje na rodne teorije i klimarsku sudbinsku ugrozu,.....
Nece nista drugacije biti ni u 2022-oj. U SAD-u ce i dalje trajati rasprava oko dva starca, Bajdena i Trampa. Njemacka ce jos uvijek biti ekonomska sila EU. Izraelci ce uvijek traziti izgovor da jos vise tlace ionako potlacene Palestince. Kinezi ce i dalje otvarati logore i tlaciti Ujgure. Nato/SAD i Rusija ce se i dalje prepucavati a moguce da ce zbog toga nastradati ukrajinci. Srbi ce jos uvijek misliti da su nebeski narod. Mi u BiH cemo igrati saha i dalje. Toliko.
Sve se da promijeniti osim zadnje dvije činjenice!!!!!
Pravit ćete vi 2022. od blata! Kad pokrademo i ovo malo što je još ostalo da se očerupa od ove balkanske kokoške i trotorovske krezzube sirotinje u njoj, predat ćemo sve Kinezima i Rusima. Hoćete diktatore i velika carstva, dobit ćete velike kurrčine!
Dodati treba da je i među Bosanskim politicarima dosla nama poznata bolest,fasizam,nacionalizam,idiotluk,korupcija,i da je neuspjesno lijeceno...
a đe omikrom multison delta alfa i koji još soj korone?
Najteze nam pao odlazak Angele