Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jusufa za novog Jamesa Bonda
Jos da su prezime napisali kako treba... Lik se preziva Dike i cita se Dikeč. Isto sto je Novak Đoković a ne Dokovic.
Hah, "AI" mi ne da da upisem c sa donjom kvacicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolesnija ceremonija otvaranja do sada to je sigurno. Mada je ove hodine takođe bilo i dosta sudijskih propusta i grešaka u svim sportovima i disciplinama, što baš i nije za neku pohvalu. Ali sve u svemu bilo je zanimljivo, i naravno Dikec koji je postao hit na mrežama, kao i pojavljivanje košarkaša Srbije na dodjeli medalja (vidno pijanih).
Najjaci ste
Izuzev što mi je drago da je Hrvatska i Srbija pokazala da zbilja imaju spirtiste parekselans.....ostalo ništa, k'o i svaki puta samo su se malo više nacionalisti izblamirali.
Pravi bosnjak nikad nece podrzavati a,g,r e,s,or,e i ge no c i da še
ne mozemo ni osvojit kad nemamo sportova niti liga uopste osim saban fudbalske lige. Sve ostale discipline nit postoje nit ima ko trenirat. Propali smo kao nacija totalno jer je sport jedan od temelja razvitka zemlje i mladih u koji ni marke ulozili nismo.
Olimpijska drzava bez ijedne medalje vec 30 godina. Aferim braco, aferim
na slici djokovic lici na mladog rudara koji se zaposlio preko stele.
Jedino ime sa olimpijade koje smo upamtili je Jusuf, a nije ni bio pobjednik.
Pamtićemo po tome da je BiH ponovo osvojila nula (0) medalja...
Pamtit cemo po tome da smo mi antisportska nacija. Da imamo Olimpijski savez koji niti sta radi, niti odgovara za neuspjeh, niti snosi konsekvence.
OL treba vratiti u Grčku i samo da se sportisti takmiče u atletici, boksu i trkama konja
Pamticemo po bosnjackim i ilirskim olimpijskim medaljama, oduvijek su bili ratnici u junaci.
Eto šanse i da bošnjačke sportaše neko zavoli
Po kradji sudija Amrika -Srbija košarka...
S A ta ,niZa m i pranje mo ,zg a
Skandal: Srbija kosovske medalje prepisala sebi
Na ovom show progrmu smo samo mogli vidjet, koliko je nasa civilizacija trula. Bolje reveno zapadna civiliacija. Nije to vise ni civilizacija i nece proci dugo istrunut ce do kraja.