Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ti Ukrajinac iz Zapadne Ukrajine Kravtjuk podrzao VRS najvise. He also reveals that the secret services of Ukraine, Greece and Israel were busy arming the Bosnian Serbs. Mossad, Israel's secret service, was particularly active, concluding a substantial arms deal with the Bosnian Serbs at Pale https://www.972mag.com/israels-involvement-in-bosnian-genocide-to-remain-under-wraps/
Ukrajina Izrael i Grcka medju 3 drzave koje su podrzale Srpsku vojsku u Bosni, a presdjenik tada bio je Ukrajinac iz ZAPADNE UKRAJINE udjite kucajte Kravtjuk, ali eto takvi smo mi kakiv smo
Samo kriticki komentari da istina probije propagandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Isto vrijedi i za Palestinu
Međunarodni sud pravde u Hagu 2007. godine donio je presudu u kojoj se konstatuje da je u Srebrenici bivša Vojska Republike Srpske počinila genocid, te da je za te zločine do sad osuđeno više od 50 osoba, među kojima su i bivši predsjednik RS-a Radovan Karadžić i komandant bivše VRS Ratko Mladić.
Molim Svjetski jevrejski kongres da uticu na cionisticke vlasti u Izraelu, da zaustave genocid u Palestini.
Cudo te KI nije izbacila radi govora mrznje
Republika BIH i Drzava Izrael zauvijek prijatelji i saveznici! Pozivamo na prestanak sukoba i trajni mir u 2 drzave! Podrzavamo Palestinski narod i osudjujemo tel2ol2iste Hama$a!
Hvala Vam braćo i sestre Jevreji/Jevrejke
Thanks
Dobro, koliko sam shvatio taj svjetski jevrejski kongres se bez uticaja Izraela, Mosada, ovoga, onoga, itd. izjasnio tako kako jeste za Srebrenicu....ima li negdje kako su se izjasnili za Gazu ili barem kakav stav imaju po pitanju toga
Licemjeri!
I pamtiti Genocid u Palestini i da se nikad ne zaboravi
Ne vidim nikakav problem sa osudom genocida u Srebrenici, od bilo koga. bilo kada...
Izrael ne postoji
WOW Pijetet... sreca pa znam nesto talijanskog pa znam da znaci milost, sazaljenje.. i sta ce zrtvama pijetet koje vrazije matere?
vidi ovdje se moze komentar ostaviti. jel to sala neka.
Moze samo ne smije nista protiv Hrvatske ili Hrvata reci.
Pamtićemo Srebrenicu, al i Gazu! Ima nas kojima nije moguce isprati mozak.
Ne kontam zasto je klix dopustio komentare vezane za srebrenicu??? ZASTO???
Kad ćete komentatori pametni shvatiti da nisu komplet svi Jevreji oni koji čine šta čine u Gazi!!!
To se namjerno radi ako mene pitas. Dezinformacije koje se ciljano plasiraju. Siguran sam da vecina ti komentara iz Srbije dolazi.