Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto lazete??? Strani mediji su lijepo naveli da je pocinilac krcanin iz velsa a ne musliman i trazilac azila! Novinari na baterije, kako vas nije sram struke?!
Možda ti tvoji izvori lažu? Vjerojatno misliš na BBC, CNN... ne?
Islam o fobije ima sasvim dovoljno i bez laznih informacija sa ovog portala.
zar nije prije par dana izasla informacija da nije musliman? sta je sad ovo?
Europljani kad se naljute bice puna 23
Sto bi Marks reko, Amerika i Engleska bit ce zemlja islamska.
Ovi desničari iz ljubavi prema domovini su svi do jednog ljubitelji Rusije i Putina koja im svaki dan prijeti nuklearnim napadom. To je taj mentalni sklop.
Sta su im sad muslimani krivi?
šta reć ? šta je rješenje ?
Ruanda. Krscanin. Imigrant.
Pocinilac se zove Axel Rudakubana.
Evo vidite kakvi su Englezi...
nismo ni mi nista bolji, i mi pljujemo po migrantima.... zamisli da se ovako nesto kod nas desilo, mislis da ne bi bilo slicnih scena?
Bilo je najbitnije " greskom " izjavit da je pocinioc musliman. Kad nastanu nemiri vise istina nije ni bitna
DovskaŽi posla.To su oni podmetnuli laznu vijest.
"Kriminalno nasilje" umjesto terorizam.
A kad su ubijali po arapskim zemljama onda je to bilo ok,nisu onda prosvjedovali,to su te evropske vrijednosti.
Sto je bitno je li musliman ili hriscanin!? Svakako je zaludjen onim bicem sto se dosadjuje na oblaku, a radi cijeg imena i navodnih objava najvise ljudi izgubi zivote ili iste potrosi nadajuci se da ce mu biti puno bolje kad odapne kapke, tamo na drugom svijetu. Religije treba izolovati od javnog zivota, svesti na kuca-crkva iliti dzamija-kuca. I eto ga "Bozji" mir, mirni mi vamo, mirni oni tamo.
Imas to u Sjevernoj Koreji,odes tamo i zivis,neces nama kao pojedinac nametati sta trebamo i kako trebamo.
Poenta je da religije namecu drugima. Mene zabolje kako ti zivis i sta radis, sve dok mene ne remetis. A, upravo te religije sputavaju slobodu misljenja i zivljenja. Ako je bila veca fula u historiji covjecanstva, onda je tvoj post No.2
A.Ku otkaz!
Pa Bog vam pamet dao svima u redakciji, vi ste prije dva dana objavili ZVANIČNO saopštenje britanske policije u kojem je sud odobrio da se otkrije identitet počinioca i da je u pitanju sedamnaestogodišnji kršćanin rođen u Engleskoj, a porijeklom iz Ruande. Kakav ste vi huškački portal, strašno