Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni tenkovi kao nekada...kako se pojavise dronovi...
Ovo su a4 verzije u Ukraini ali ces vidjet kako ciste rovove od Rusa i da dron im nista ne moze. Da su Njemci poslali a6 il a7 rusi bi vec kapitulaciju potpisali.
Koji strah rusofila u komentarima
Najbolje da se postigne mir što prije. Jer Arapi i OPEC su smanjili proizvodnju nafte za 1.6 miliona barela po danu. Biće nam suncokretovo ulje 20 eura 1 litar. Molite se da se završi hyhebali vas Leopardi i Bahmut.
Vazi botino.
Hrpa gluposti. Tenk je čudesno oruzje ww1, avioni su oružje ww2, hipersonične rakete su oružje ww3.
...Posljednjih sedmica u Ukrajinu stiže stalan protok doniranih oklopa... Dajte bar napišite normalno, muka je čitati.
Koliko će ti tenkovi emitovati štetnih gasova u atmosferu?Šta kaže Greta?
Ja prvi put vidim da neko najavljuje neprijatelju ofanzivu, vjerovatno je nece ni bit ili ce biti nesto u stilu posalji sve sto je ostalo pa sta bude.
Gdje je kina pocela rat gdje?????? Pitanje za sve kretencice sto ih izjednačavaju sa US
...polako, čekaj da još malo ojacaju
Kina ubija vlastite građane, Mao pobio desetine miliona ljudi, za njega su Hićo i Staljin male mace. Poslije Tibet pa Uiguri. Onda stotine hiljada smrtnih kazni godišnje, od malog dilera do koruptnog funkcionera.
Ma samo ce te da ga duvate kao i do sada, sve ostalo je ubleha ko i vakcina
ove gvozdene masine nisu nista drugo nego Glinenni golubovi za razlicite ruske antitenkovske sisteme, Ukraincima savjetujem da pruze ruku Putinu, ustvari svedno mi je za njih jer ih jos imam u sjecanju kako su nas terorisali sa sarajevskih brda, jedino mi je zao nevinih zrtava
Ali fakat jos i pushu da mu daju i fino ga zamole da stane, ali nema od toga ništa Rusi su bacili plan B
Vijesti iz Instituta.Mislim da je i jadnim Ukrajincima muka od ovoga.
Rusi su spori... Nagomilali toliko brigada kod nekoliko linija kao Bahmut. Bome Ukrajina se priprema. I dobiće onaj ko brže prebacuje snage i tehniku.
Nikako, biće svi uništeni
Odgovorno tvrdim da ce svi ratovi stati kad neko sravni Ameriku i Izrael!!! Do tad smo osudjeni na ratove i propast
Isto se može reći za Rusiju, Kinu, Iran, Sjevernu Koreju i ostale aktere. Daj nemoj generalizirati. Svi su krivi u ovome podjednako.
Ratovi su postojali hiljadama hofina prije amerike i izraela, a postojat ce i poslije.
To ce Rusi ko igracke razvalit
Gazi agresora
Tenk unisti dron od 300 maraka. Gomila gvozdja. Nekad cijenjen a sad vec prošlost. Svi salju da se oslobode gvozdjuruje tj. Smeća. Treba sad imat mhuda i sjest u tenk dok dron zuji oko tebe
Nije baš 300 ali Lanceti deru g*zove