Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedite kineze da pročepe. Ljudi bolnicu izgradili za 4 dana.
Neka čekaju plimu.
Ako je tebi impresivno sto su naslagali one kontejnere za brodove jedni na druge i nazvali bolnicom svaka cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebbbalo majku, k'o da ga naše vijeće ministara "otčepljava". Hajde Taško.
A jest prokliz'o! Đe su mu zimske gume?
ukoliko ste razmisljali o promjeni karijere sada je pravo vrijeme. internacionalni centar za zaposljavanje nudi vam momentalno zaposlenje vec od sutra. pridruzi se dobro uigranoj ekipi somalijskih pirata. nikada do sada nije bila pogodnija prilika za napad na vise stotina usidrenih i nezasticenih brodova. zarada zagarantovana, ukoliko prezivite. za vise info www.postanipirat.org
S obzirom das su ti kanali veoma vazni, ne razumijem zasto ih ne prosire i da se ovakve stvari ne desavaju vise. Tu nema mjesta greskama. Ne znam koliko kosta prolaz kroz Sueski kanal, ali za Panamski kanal uzimaju 400 000 dolara po prolazu, pa ti sad vidi koje se pare tu obrcu.
samo u njega raketu spičiti.
ja mislim da je za kormilom HDZ-ov čovjek koji želi time da ukaže na probleme Hrvata u Bosni i Hercegovini
Dok oni cackaju bagercicem cijena nafte raste...svašta
Ko da gledam naša buhtlica Turkovic će reći da ce radi nasukanog broda nama kasniti vakcine jer su slučajno zaglavile u jednom od kontejnera na brodu..
Kad klixovci polu pismeni prevode. Pa lijepo vam pise EVERGREEN, kakav crni EVERIGIVEN, hahahaha
to si vjevovatno osoba koja ne cita citav clanak....procitaj citavu recenicu pa ce ti bito jasnije ime komapnije i ime broda
Brod se zove Ever Given, samo si ti kloc koji ne čita nego gleda slike i piše gluposti. KOmpanija je EverGreennnnnnnn, ono što si i vidio.
slika sa 1 bagerčićem kako čačka oko gigantskog broda me podsjetila na BiH
A šsta su trebali?? To nije bagerčić, nego regularan bager, samo prema ovoj grdosiji izgleda kao igračka. Ovdje je tlo mekano, pjesak je u pitanju, sve veće bi zavrsilo u moru.
joj članka zbrda zdola... zašto se zaglavio.. razlog ?
posaljite komsica
Supermenu, vrati seeeee !
Afrika to je moj tiim, Afriku voli cili sviit, lets party !
Afrika, to je moj bit, Afriku voli cili svit...
Kinezi bi do sada prokopali novi kanal oko broda
Sad će izjava da su naše vakcine na tom brodu.