Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala što nas obavještavate, Klix Izraeloljupci. Sljedeći put kad ja napišem koga je Hezbollah eliminisao, obavezno izbrišite komentar
ratovi se ne dobijaju komentarima tako da možeš pisat do mile volje a ovi i dalje mogu da se skrivaju iza civila, izgleda da im ni to ne pomaže.
Kad Hezbolah uspjesno lansira raketu pravi spotove. Kad uspjesno pogodi nesto dakle u buducnosti bice nacionalni praznik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Klixu ne vjeruj sve sto kazu
Rat se neće dobiti atentatima džaba vam je . Na svakog komandanta dođe novih 5.
@Kojekuda naravno i ti komandanti sa sobom povedu nebrojne civile jer se skrivaju iza istih. sila su nema šta, treba ih zaposlit kao urednike promidžbenih spotova "braće".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Država kojoj upravlja t. organizacija, dajte molim vas. Da su normalni vec bi bili priznati i zivjeli u miru
Htjeli priznati ili ne - Hisballah nije zvanična vojska Libanona. Kao takva može se okarakterisati kao nauružana milicija koja silom gura čitavu državu u rat i stradanja. Jedino bi narod Libanona mogao poraziti Hisballah, ali se još nisu stekli uslovi!
Sto bi bio udarac za Liban, kakvu korist je Liban imao.od Muhameda i Hezbolaha uopste:)
Naravno da je imao koristi, sačuvali su gidinama granice od upada iz.. .neprijatelja
Ovi sve znaju gdje se ko krije, al eto nekako nisu znali da ce se desiti 7 oktobar , kakva ironija.
onanija juzno od konjica
Samo naprijed !!!
Ovo je prelijepa vijest za Liban
Cionisti obnavljaju komandni kadar Hezbollaha mlađim jastrebovima željnim dokazivanja u bitkama kao u Siriji.
Hahahaja hahahahaaha hahahaha
samo me zanima dokle vise
Ovaj clanak sadrži elemente govora mržnje zbog čega ne bi trebali biti objavljeni u skladu sa Klix-ovim glupimpravilima. Hvala redakciji na razumijevanju.
me razumijem ove vodje jel setaju ulicom za vrijeme napada,znaju da su na meti..
Najprije da Izrael ima šaptače na terenu
Iran sve zakuhao a sada, kada vide snagu Izraela, htjeli bi pregovarati sa EU i SAD. Tu i tamo malo prijete i to je sve. Vjerski fanatizam i uzdanje s jedne strane, a s druge strane snaga oružja i intelekt.
tek smo na početku, polako malo sa tim Index komentarima.
Skidaju ih ko glinene golubove
Izrael ima pravo da se brani!
Ne razumijem odkud pravo Hesbollah da granatira sjev Izraela? Naravno da Izrael ima pravo osigurati stanovnistvu sjevera na mir .Jordan nek rijesi to a necda ih pomaze ..
100% Izraelski portal ste vi