Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca da nas nema ko Indijaca,za prebrojavanje izbornih listica bi nam trebalo dvije godine..
Taman dođu novi izbori, kad eto rezultata od prošlih.
Jedu Ashwagandha uz svaki obrok jer je njima kao zacin tamo. Od nje ti se dize libido nevjerojatno jer smanjuje stres i povećava testosteron. Krkaju se ko zecevi.
Titula najmnogoljudnije zemlje: Kako je došlo do toga da Indija prestigne Kinu? Jednostavno, mnoze se ko ŽOHARI bez kontrole. Uzas od zemlje. Onaj ko nije bio u Indiji nebih ni vjerovao. UZAS
Koliko su religiozniji, toliko i djece rađaju.
Indija je planirala uvesti politiku dvoje djeteta. Ali Muslimani su strogo protiv politike jednog, dvije ili nekoliko dijeteta i žele da nastavljaju s razmnožavanjem kako im religija kaže.
Bolje se prima u indiji sjeme
seljoberi New Delhi je svemir za cijelu Bosnu,Indija je masivna i kao vecina velikih zemalja negdje ljudi bolje zive negdje losije u regijama, Indiju su opljackali Evropljani pogotovo englezi i sve sto imaju pise im made in indija.
Puno se seksaju i nemaju ograničenja koliko smiju imati djece. Ali umaraju žensku djecu jer ih košta kod vjenčanja. To je isto zaostalo društvo
Kakve klimatske promjene,naj veca prijetnja civilizaciji su upravo zemlje treceg svjeta sa ovakvom eksplozijom stanovnistva.Jednostavno prirodni resursi nisu dovoljni da obezbjede pristojan zivot tim ljudima.Gledao sam jedan Afrikanac ima 2 hektara zemlje i potomstvo od 700 sto djece sto unuka i praunuka.Kaze malo je problem za hranu???????
Firauni prljavi, fuj!!
u kini je bio zakon samo jedno dijete
Zato što su.. (ona riječ kuju je Dodik za Ðokoviće rekao)
Možda zato što je Kina dugo vremena imala politiku "jedno dijete po porodici"?
Bice ih da pisaju po prugama, a letece krave ce i dalje da lete
Prljavi k'o trojkaši.