Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je suplja nevidjena…
Ako ovi govore o zatopljavanju, ocekujte ledeno doba
Nastavak agende, od strane istih onih koji sa svojih 1500 letjelica pojedinacno dodju na WEF sesije u Davosu.
Dosta vas vise. "o ne ugljen dioksid proizvodimo" da jbt disem, moram se grijat zimi, kuhat, ici na posao i raditi. a ima nas kusur na planeti. Sta sad da se zaustavi zagrijavanje treba pola populacije obrisat
Ovi koji propagiraju ovu glupost putuju privatnom avionima koji zagade kao 2000 dizl kamiona
kad bude minus 40 onda je globalno zamrzavanje
Jeste ljudsko djelovanje, ali na koji nacin?!
SvedskA policija uhapsila Gretu zbog nasilja i unistavanja imovine na 1 dan
Ljudsko djelovanje grijesima LGBT-ovima itd
Kako su fino obojili kartu Evrope da izgleda baš zastrašujuće.
Ne kontam, ovakve vrucine su bile ceste i prije 10,15,20 godina cak su bile i vise temperature
Možete pričat o "globalnom zagrijavanju" koliko hočete... dok god se spominje u kontekstu "klimatskog poreza", "klimatskog otiska", i svega sličnog što ovo sranje stavlja na leđa individualca, umjesto 30tak globalnih kompanija koje su zadužene za 70% zagađivanja, ili dok se ne zabrani bilionerima privatni avioni, superjahte i slično, dok god je tako, ja sam uz Trump-a: "Globalno zagrijavanje je sranje".
Prazne price. Sta bi onda rekli o potupu koji je zahvatio cijelu zemlju za vrijeme poslanika Nuha (Noah u drugim religijama), klimatske promjene? Prazne price kao i onih sto laprdaju o teorijama, harpu i slicnim glupostima. Samo jedan oblak tezi nekoliko hiljada tona, koji covjek moze uticati na to? Kroz vijekove, bilo je velikih poplava, vrucina, zemljotresa itd. Zna se Ko upravlja vremenom, sve ostalo su price za djecu.
lol sve ostalo? al to nije priča za djecu jel? hahahah
@klimaksnepromjene ti si tipican primjer jednog od onih koji palamude o teorijama zavjere, a osnovne stvari ne znas. Bar je danas dostupno sve na google da naucis, ako vec si propustio u skoli, ako si uopce isao u skolu.
bosnjo procita dvije objave cetinskog i misli pokupio svu pamet svijeta
Vijesti pratiti najvece zlo. Prestati pod hitno otvarati klix i slicne stvari. Samo ko je umro,pozari,oluje,odron politicari,ratovi,itd .
gramatički ispravno: "skoro nemogući bez ljudske ruke"