Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam iran, ali glupo mi je da ovi u centru berlina se deru i ne poštuju kultura naroda koji su to rodjeni da se derru Allahu Ekber iako sam ja sam Musliman.
Cuo si za Demokratiju
Zašto se Iran osvećuje, barem tako kažu, zbog stradanja vodja Hezbolaha i Hamasa? Jesu oni Iranci ili je iran Hezbolah i Hamas? Sad je defakto Iran napao drugu zemlju zbog nekih trećih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sutra ce biti kukanje opet a niko nece da se ostavi Evra i ide braniti svoju domovinu,ne samo to nego prvi pljuju onda na izbjeglice kad stignu kod njih...Kad treba divljati svi su tu a kad treba pomoci slabo koga ima !
Zbog istog primitivnog ponasanja sto stranaca, tako i domacih ljudi ne zele da idu na proteste koji se odrzavaju kod nas.
Nije da poredim da me neko ne shvati pogresno, ali te ljude na tim protestima neces vidjeti ni na jednim protestima koji se ticu gradjana BiH kao znak podrske. :)
2 zrtve kao rezultat sinocnjeg napada. 1 Palestinac 1 zidov kojeg je srce strefilo od panike U medjuvremenu, preko 40 zrtava(vecinom djeca i zene) u Palestini (vecinom zene i djeca) Nego da mi proslavimo koser teatar od Irana
VI NJIMA UTOČIŠTE HRANU DOM A ONI VAM UZVRAČAJU OVAKO ŠTA STE OČEKIVALI
Jordan je protiv Palestine
JARGAJU IZ NJEMACKE.pristojna udaljenost
A zašto se Sunići raduju hrabrosti i odvažnosti Irana
Iran ce profitirati u arapskom svijetu
Ovako ćemo mi slaviti kad Mus** iz Europe preselimo
Biće njima hekmek kad dođe AFD !
Pune kafane po sarajevu...
a ujutru po kja ( f ) irasku socijalu
Čisti antisemitizam.
Kmee kmeee
Ovo sve više podsjeća na građanski rat u BiH. Po cijeli dan smo slušali ovakve povike.
Živio Iran, živio Khamenei. Od slanja oružja našoj Armiji u borbi protiv agresora, do pomoći Palestincima i sinoćnjem spektakularnom udaru po izraelskim bazama, vojnim aerodromima. Stotine snimaka na kojima se vide udari, lažu da nema štete.
hajde bar se neko Sarajlijama pridružio u slavlju a da nije Iran.