Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo samo nek mi neko objasni koja je razlika Rusija-Ukrajina ili Izrael - 5 drzava koje napadaju ? jel u tome sto "podrzava zapad" ?
Je li Ukrajina bacila ijednu granatu na Rusiju prije nego što su ovi izvršili invaziju. Je li Ukrajina upala na teritoriju Rusije i pobila civile prije ruske invazije? Je li... Trebaš još?
jeli Palestina uzela Komad Teritorije izraela ili je Izrael nastao na otimanju Zemlje od Palestine i Palestinaca ! sto se nije Ukrajina pomirila sa otimanjem teritorije od strane Rusije kao sto se po Zapadu palestina treba pomiriti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Intezivno pratim godinu dana te sukobe. Pa ima li išta što su SADe izjavile da nisu slagali?!
Isto kao sto tiho naoruzavaju Hrvatsku i Srbiju? Biden administracija je najekstremnija administracija SAD u zadnjih 50 godina!
Čuj tiho. Poslali milijarde i milijarde vojne pomoći i kaže novinar tiho. Arapski svijet je tih, mučno tih, šuti, oni su svojom tišinom podržali akcije izraela. Ta tišina je nevjerovatna, nepojmljiva, jadna. Zar je moguće arapi nisu mogli naoružati Liban i da osim šutnje nemaju niti trun mudrolije da nešto učine okolo.
Zive faćat i m o t o r k a ima da radi na jugu
a vi objavite rat Americi
Amerika je zaustavi 5.korpus kad je htio da zavrsi rat u korist Bosnjaka i zaustavili bombardiranje srba oko Srebrenice prije genocida.
Amerika je zaustavila Srbiju 92e uvođenjem sankcija i pritiscima kad je trebala završiti rat na Balkanu.. a o bombardovanju srpske vojske po Bosni svi zaboravljaju..spaseni Gorazde,Bihac,Igman ,Sarajevo..i onda kad su pustili 4 miliona Hrvata da uđu u Bosnu ti se setio kao 5 korpus da zauzme BL..nije mogo Ripač uzeti bez Hrvata a ne BL..
SAD je osovina zla i licemjerstvo
Kad vidim kakvi komentari prolaze kod umjetnika tačno se zapitam imali više smisla komentarisati Izrael,jer ništa ama baš ništa ne prolazi
KO LAZE TAJ I KRADE, KO KRADE TAJ I UBIJA, A KO TO RADI, TAJ JE KRIMINALAC. A KRIMINALCIMA JE MJESTO U ZATVORU. A CIVILIZACIJA JE DOSLA DO TOGA DA DOBIJE LISTIC SA IMENOM I PREZIMENOM NEKOG KRIMINALCA I ONDA GA OVAJ ZAOKRUZUJE KAO BIRA GA.
Teroristi
KO LAZE TAJ I KRADE, KO KRADE TAJ I UBIJA, A KO TO RADI, TAJ JE KRIMINALAC.
Šta je tu "trenutak za historiju"?????! Pa baš ništa čudno nema u tome... opće poznata stvar je da amerikanci podržavaju Izrael!!!
Iran je čista prevara kada je u pitanju Bliski istok. Ipak, ako se sukob stvarno proširi, Amerika će morati stati u odbranu Izraela, a to onda znači da će Iran SILOM PRILIKA, a ne zbog toga što to stvarno želi, biti uvučen u rat. To će onda biti malo veća tatramanja. Dakle, Iran ne bi nikada ušao u rat s Izraelom, a razlog je taj da se obezglave suniti tog prostora. Dakle, kukavičje jaje.
Svatko normalan podržava akciju protiv terorista.
Nacelno da. Problem je sto nije definisano sta je terorizam i ko je najveci, stvarni...tako da svako oparvdava svoje nasilje protiv drugog.
Noorod znooo SDA
Izrael i jest Amerika i Evropa.Oni su ti koji ovo rade.
Kojim se interesom vodi Iran u svim dosadašnjim "igrama" na bliskom istoku. Čisto ne vjerujem da sve rade radi slobode svih naroda na tom prostoru.