Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su ih Amerikanci finansirali i obucavali protiv SSSR-a 1980g, kada su izbacili SSSR nisu mogli upravljati njima pa su onda napravili agendu terorista protiv njih, onda su ih 20g tukli i ubijali i na kraju shvatili da je to borba u vjecnost te napustili ih...Sada Kina ulaze u njih.
Kad su iscrpili sve sto im je trebalo, sada ih treba predstaviti u dobrom svjetlu, varira to, prvo su bili dobri dok su se borili protiv Rusa, pa su bili teroristi i zaostali u jednom periodu...sad opet idu nabolje...
Gledaj ih ko u Pionirskoj dolini
Hocel ikad zene otkriti da vidimo kakve suuu
Nije do talibana do naroda je...
Dajte vi zenama skolovanje usred bombaskih napada, otimanja zena od strane isisa i neusvojenog programa za zene. Citate povrsno a najbolje je to kristijan ilici objasnio.. samo je afganistan veca sila sad od pola svijeta niko ih nije porazio a ostalo im od amerikanaca sve
Najveci projekt zabrana skolovanja zenama
ujrali one autiće iz Pionirske Doline prijeratne.....ubaciš dinar i po gasu dok ne stane
Oni nemaju stanaši,elektricara i njarakomu koji sve dadose našim neprijateljima.
Velike projekte hahhah
Opstali su i pobijedili jer po procjeni Amerike, nekih 65% stanovnistva ih podrzava. Isto tako nisu oni stranci nego zemlja pripada njima, pa nije ni cudno da zele ove vise nego okupatore. Sada rade i grade zajedno s Kinom, koja je dobila odlicnu cijenu za minerale.
Kako kod njih završe ovi "I identify myself as .... "
Tko ih je obucio da voze ova vozila??? Nisu valjda iz prve naucili.
Nažalost tu više nema nikakve slobode, za žene pogotovo...
Ako suzbijaju heroin, odakle im pare za bilo šta? Neće valjda pustiti strane investitore u državu?