Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravda,smrt svakom ko drugom donese ili pokusa da zivot oduzme
Po 25 god bravo.
Kako će ovaj što je držao perimetar dobiti 25, ako je lik koji ga je ubio dobio 22.5 molim te eto da mi objasniš... razmisli malo :)
Heroji !
https://thecitypulsenews.com/18-photos-video-of-george-floyd-being-a-porn-star-emerges-view-here/
Ovaj Floyd postao poznat pravo. Spomenike mu podizu, u skoli ce se uciti o njemu uskoro... Jarane bio narkoman i lopov i mao vise napada na zene. I on je sada HEROJ. policajski jesu krivi ali sto amerika moze napraviti shranje niko ne moze...
Ne pravi amerika nego mediji, da nemas pristup vijestima ne bi te bilo strah korone, ne bi citao o ratu i napacenim sponzorusama. Mediji su rak rana drustva.
trebo si ga vidjet dok je pornjave snimao… fin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)