Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odužiće im se. Deportacijom.
Neće od da deportuje samo muslimane nego sve koji nezakonito borave u USA. Inače procentualno će daleko više hrišćana deportovani iz južnoameričkih zemalja, ali to nema nikakve veze sa religijom. Ko nezakonito boravi u SAD taj će biti deportovan.
Ja sam također za deportaciju ljudi koji ilegalno ulaze, a musliman sam. Posebno ako su kriminalci i željni problema. Postoje pravila.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako ce Trump smiriti tenzije na Bliskom Iskoku, a prznaje Jetusslem kao glavni grad Izraela. To nijedan americki predsjednik nije uradio. Okoncat ce rat u Ukrajini, na stetu Ukrainaca. Nece im dati oruzje, a ovi se nece imati cim braniti i pristat ce na kapitulaciju
Druže, Trump je populista. Baci im bananu i to je to, a ovamo radi sve kontra. On zna na šta se lože ti fanatici dole. Da im to, a uzme im sve ostalo. Jer on nikad ne daje, a da ne dobija za uzvrat. On je trgovac.
Napraviti veliki Izrael. Eto kako, to je njegov plan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Arapi iz Detroita su uglavnom libanonski hrišćani. Muslimani u USA nemaju za koga glasati. U svakoj varijanti su kolateralna šteta. Ne znam zašto uopšte izlaze na izbore. Nakon Gaze poniženje je učestvovati u amerčkom izbornom cirkusu.
Bolje da su bili suzdržani, pa Trump je prvi priznao palestinski Jerusalem kao izraelski i tamo prebacio ambasadu, također je priznao kao izraelsku i sirijsku teritoriju koju je izrael okupirao.
Ne znam da li su amerikancima ikada ponuđena dva gora kandidata ne znaš ko je gori.Suštinski predsjednik je marioneta za javnost sve bitne odluke se donose negdje iz sjene tako da bilo ko od ovo dvoje da pobjedi ništa bitno se neće desiti.Pravi vladari su interesni lobiji velike korporacije tajne službe i naravno ovi koje svesrdno brane na bliskom istoku.
Odluke se donose u korist onih (firmi) koje su placale izborne kampanje..... To je Americka unutrasnja politika (a cesto i vanjska)
Čitam komentare i kontam kako se naš čovjek razumije u globalnu politiku, a svoj glas ovdje daje istoj ekipi zadnjih 20-30 godina. U izmijenjenom sastavu, državu nam vode kriminalci u SDA, HDZ, SNSD, SDP. Sve znamo, osim izabrati neke ne pokvarene i normalne ljude.
Zato sto nemamo ne pokvarenih i ne korumpiranih politicara... Onda je bolje djavo kojeg poznajes...
Natanjahu će demokrate koštati izbora, muslimani su se okrenuli protiv njih. Ali najgore za muslimane dolaskom Trampa, tek dolazi
Muslimani u Americi su uvijek bili vecinom za Republikance, samo Illinois je odudarao
Ova obamina hanuma, ŠTA JE OVO
Hanum nije hanuma. U Obamine hanume veći nego u Obame
Dok Klix ovdje Bošnjacima ispira mozak, Donald gostue kod Joe Rogana i ima 21 milion pregleda za 24h i to samo na YouTube-u.
Zanima me koliko je Amerikanaca medju tim pregledima?
- čas na jednoj čas na drugoj strani!
Muskimani za Trumpa... pa jel realno
Al se keseri Ćemila ko da sutra ne postoji.
Tesko bgm
Ma vama treba jos jedna stranka pa da imate S E X svako 6 mjeseci
Ko god da pobijedi, oni će i dalje ostati rak rana cijeloga svijeta...
Vidi ga Majkl
Michael Obama