Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Trump ih je razvalio ovom kampanjom, ima preozbiljan tim. Sve što radi podiže sebi popularnost, samo ovo McDonald's-om je imalo milijarde pregleda na društvenim mrežama i portalima. Demokratama se cijela kampanja svela na pljuvanje Trumpa. Kamala se totalno samoubila na FOX-u. Bilo bi veliko čudo da Trump izgubi ove izbore.
On je negirao drugu debatu sa kamalom. Odbijao je intervju 60 minuta. On je negirao da je objavio svoju medicinsku dokumentaciju. Kamala je pristala na sve to
gooUser1686508505@. A gdje je hvalio hitl... generale? Kad je to izgovorio i gde? Daj neki link da čujem. Dobro razumijem engleski.
Proleteri svijeta na haparatima, marksisticki project ide u kantu, jaaao kalva cistka marksista slijedi, I ne iz osvete, Taman posla...sve po zakonu zemlje
Ovo more bit pravo interesanto, ako oboje imaju damu...a tramp ih ima do poda, dokazano vise puta...
Raja svejedno je ko ce tamo pobjediti, ona ili on, nama je isto. Bezveze se ovdje prepiremo radi iste ideologije.
Kamalice... gasi mjesalicu, motaj kablove, aaahahahahaha