Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trampe, u tvoje vrijeme nisu ni morali. Svakako si im sve prenosio.
Hahahah ne rise
U tvoje vrijeme si ti letio sa licnom dostavom.
STO BI LETJELI U TVOJE VRIJEME KADA SI IM TI LICNO ODAVAO SVE STO IM TREBA, TRUMP NIKAKO DA SHVATI DA MORA U SVIJETU POSTOJATI BALANS SILA.
Svako ko je protiv ovog covjeka se ne razumije u politiku. U 4 godine njegovoga mandata, Amerika jedini put u istoriji nije zapocela niti jedan sukob unutar neke zemlje, a pri tome je i sprijecio brojne sukobe i ostvario nevjerovatno dobre odnose s liderima drugih zemalja, sto nije tipicino za americkog predsjednika. Uostalom, najstabilnija ekonomija bila je za vrijeme Trumpa, to mozete naci na internetu, ako meni ne vjerujete.
vodi ga sebi kuci..
Nije da nije pokusavao. Npr. ubistvo iranskog generala.