Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vidite, Amerika ništa drugo nije ni zaslužila... Dapače, zrump je puuuno bočji od onoga šta zaslužuju....
Ajmo Trump !
Najvece zlo na planeti Zemlji, bit ce, ako pobjedi, Trump. On, Putin i Netaniahu, mogu vrsno zamjeniti nekadasnjeg nacistickog vodju, ratnog zlocinca. Zbog toga, smatram da je Kamala manje zlo i navijam za nju.
Ko god da pobjedi boli me djulaga vazno je da se nastavi pomagati Ukraine
Djulaga pripremaj se za treći svjetski rat kad pobjedi Tramp...
Samo oštro, Donalde!
Tako će mo i mi oštro sa stašamaU....
Da se ne prepirete ovdje, svejedno ko ce pobjediti kod njih, jer sve ostaje isto, i na Bl. Istoku, Ukrajini, a i na Balkanu. Tako da ne trosite djaba rijeci, izlizat ce te tipkovnice.
Sadasnja USA administracija nemoze da se izvuce iz Ukrainskog rata i jedino pobjeda Trumpa moze obezbjediti prekid rata a da se Amerika ne osjeca kao gubitnik i on zbog te cinjenice mora pobijediti.
Cim je njoj Vucic uplatil 3 mil USD, jasno da od pobjede nema nista
Kamala nema svoje misljenje niti o jednoj temi. Cak je iznervirala i Oprah kad nije htjela odgovoriti niti na jedno pitanje vec se samo kezila ko pijana
Koji mozak i stašaU da se pališ na Pampers Donalda
e čuj da žensko vodi najveću vojsku u historiji!
ne vodi predsjednik ni svoju sekretaricu a kamoli vojskj
žene vode u Italiji, Danska bolje od muškaraca. Kakav primitivan komentar