Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je zanimljiva i Hipokratova teza o čuvanju života
Nesto me zanima zasto iskljucivo 950$, sta ako dijete koje racuna na digitron ne uspije ukrasti 950$ i kako nosi frizider na ledjima koji kosta 950$, ima li u trumpovim rijecima bar nesto sto nije povezano sa njegovim marketingom svojih poslovanja. Sve ovo sa izmisljenim i isceniranim atentatima i igrama za djecu i trabunjanju predstavlja neozbiljnost, vrijedjanje i omalovazavanje naroda(rasa).
Radi se o "savršenoj Americi" jer nema kriminala jer su zločini dozvoljeni jedan dan u godini, na 12 dana. Haaaa?
Ahahahaa, preveo ga Kljix majstorski
Sto si veci negativac, sve si popularniji. Imal ista poganije od medijske hobotnice?
Pa šta je ovde problem?
Ovo je već ispod nivoa mahalskih besposličara koji sjede na gajbama pive i zamišljaju kako bi riješili sve probleme, od hvatanja džeparoša do uspostave ljudskih naselja na Marsu. Ne znam da li je neophodan psihijatrijski pregled za predsjedničke kandidate? Ovaj ne bi prošao.
Nayib Bukele, predsjednik drzave El Salvador je pokazao Svijetu kako se kriminal u drzavi moze efikasno i konkretno rijesiti bez velikih problema.
Joj Klikse opet petljate, izvlacite iz konteksta, lazete..
Hallo ja živim ovde USA od 1999 !!,, To je lažov nad lažovima i svi njegovi čak i beba što nije još progovorila!!!haha