Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče lik koji je jedan od rijetkih predsjednika SAD-a koji nije obnovio mandat (reizabran) u Bijeloj kući. Toliko o tome ko je "najgori".
Zamisli senilan ti covjek smlati guz love u utrci za presjednika. Eto ti sta trumponja mora da prihvati hahahahahah Stvarno nepravda al opet zamisli 2x izgubis od senilnog covjeka.
Ma Trump je sociopata. Pokusao je izvesti drzavn udar protiv vlastite vlade nakon sto je izgubio izbore 2020.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika ce ove godine birati izmedju bivseg javnog tuzioca (Kamala Haris) i Trump-a, osuđenog kriminalca po 64 tačke optužnice
Vrhovni sud je poništio sve presude.
@goouser2269 - Nije tacno! Jedina presuda koja je ponistena protiv ovog kriminalca je ona sto se tice kradje dokumentacije, ali to presuda je apelovana. Ja govorim o onoj presudi sto je drzava N. York vodila protiv njega, zato sto je krivotvorio poslovne knjige, davao mito porno zvijezdi, pa tako pokusao sakriti informacije od javnosti i uticati na izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puko coek. Biden napravio više ograde na mexickoj granici nego on. Vratio više posla u ameriku nego on. Slagao hrđavu ameriku. Pod optuznicama....
Koja komedija je ovaj lik, sine Biden je nasparm njega bio neko i nesto, covjek koji nije podklekao pred Putinom, covjek dobre naravi i karaktera. Americka ekonomija je nevjerovatno napredovala pod Bidenom i Bidenovom administracijom. Zao mi je sto je covjek prestar da se bavi ovim poslom, ali definitivno ono sto je Bidem uradio do 40 godine Trump nece za zivota. I sad vi pametnjakovici koji kazete nesto za Bidena i Gazu, samo vam kazem da sacekate da vidite sta ce Trump uradit. Uzivajte.
Sta je sa uhom? Bilje mi, ko da ga je tajson ujeo
Rece lik koji se u historiji dva puta kandidovao posle poraza.
Najbolje za Ameriku i cijeli svijet bilo bi da se i ti povučeš
Ovaj put je potpuno u pravu.
Kad prije mu ozdravi uho
sociopata nije govor mrznje
Da vidimo sad kako ćeš ženu vrijeđati ,ti drugo ne znaš
Nema goreg od tebe .On barem nije huškao ljude na Kongres riječima: " Idite tamo i budite zli ". Bajden se dostojanstveno povukao
Obama i Karter i Bajden i Bus sr. medju najgorim predsjednicima
Skini se s gljiva
komentarise covjek koji je platio sudu new yorka skoro pola milijarde...
Zamislite njega na kraju mandata ako bude izabran, bit ce gori od Bidena.
Opet kažem neće se Kamel Harris kandidovati,nego Michelle Obama.
Partije cesto donose iracionalne odluke ali teško. Neiskustvo u donošenju odluka i Bidenova podrška Kamali je prevelika razlika u startu. Mislim da nece toliko rizikovati.
Aron Palasios, tiktoker iz Amerike, oduševio je Srbe kada je, kao kreator istorijskog sadržaja na ovoj mreži rekao da je zaljubljen u srpsku istoriju. Pričajući o našoj istoriji, američkoj propagandi ali i poznatoj srpskoj riječi "inat" kao zanimljivom aspektu našeg društva i kulture, ovaj Amerikanac tvrdi da već sledeće godine planira da se preseli u Srbiju.
aveći se istorijom raznih zemalja širom svijeta, ovaj momak iz Filadelfije dotakao se u svojim ranijim videima i srpske istorije, njenom učestvovanju u Prvom i Drugom svjetskom ratu ali i kasnijim dešavanjima NATO bombardovanju, trenutnim odnosom Srbija-Kosovo-Amerika ali i pogrešnoj slici koju svijet ima o Srbiji. Sada, kao neko ko planira da živi u Srbiji, objasnio je i šta je ono što ga je najviše oduševilo kod nas.
Inat je turska riječ...inat auf deutsch bersetzen (Deutsch-Trkisch Wrterbuch) die Betonriege {sub} {f} [ugs.: starrsinnige Partei, Regierung etc.] dickkpfig {adj} {ugs.} der Dickschdel {sub} {m} {ugs.}
PRIKAŽI ODGOVORE (1)