Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tvrdim da ovakav tenkre ne može dva puta biti predsjednik Amerike, previše bi bilo.
Pogledaj ti prvo šta u Bosni biras na vlast
Škuco, ja ne biram nikog i ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Haris pobjedi na izborima ti ces izgubiti.
Ruskim vladarom....e moj Klixe.
Ovoga samo u mapet show.
Ali,eto ako ti narandzasti dodjes bice mir i blagostanje.Populizam next level. Ti si ovo pokrenuo sa otvaranjem ambasade.Hvala Bogu,pa neces vise nikada.
Pa Trump neće pobjediti samo ako uspješno izvrše atentat na njemu..
Kompletan Ten, Kre
Ovaj otisao na kvasinu
drugarica ahahahha
Slažem se sa ovom. Kamala ne zna ni gdje je Europa
Treci svjestski je vec krenuo, a zavrsnica ce biti u Tel Avivu
Ono što je zapisano to je neizbježno
O čemu ti?
@fbUser1607633581 muslimani vjeruju da je sve sudbina :D Ne pitaj tek ti tad nece bit jasno kako neki ljudi funkcioniraju.
upravo suprotno
Ne rise
Upravo je obrnuto: Trump na svaki način pokušava uvući Iran u rat sa Izraelom. To od njega traži izborna baza, evangelici koji vjeruju da je Bog kreirao državu Izrael 1948. I prizivaju konačni rat, misle da će Bog izabrane kršćane uznijeti na nebo.
Nije daleko od istine!
Bez njega svijet propada , a sve radi da dođe na vlast i dodatno obogati sebe i porodicu . Po Srbiji vršljaju njegov sin i zet , Vučić "kupuje" naklonost Trampa , računa da će mu dopustiti da vojno napadne Kosovo ,zauzvrat njegovom zetu i sinu besplatno zemljište za gradnju njihovih hotela .