Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi mrziti Trumpa kolko ocete, Ali on je jedini predsjednik tokom njegove administracije nije bombardovana ni jedna drzava i sa nekoliko zemalja bliskog istoka je postigao "mir". I svaka mu cast na ovoj izjavi I sve je upravu. Ovo vise nije rat izmedju Ukraijne i Rusije vec izmedju NATO-a I Rusije, Al od pocetka su oni to dali do znanja. Najlakse je preko tudjih ledja ratovat, tj. preko ledja ukrajinskih civila I vojnika. Licemjerna politika zapada, uvijek bila uvijek OSTALA!
nema šta čovjek u pravu. zapad proksi ratom gura cijeli svijet u katastrofu.
Nek ruje napuste tuđu zemlju i rat je rijesen. Nemoze neko drugi bit kriv sto su rusi izvrsili agresiju na suverenu drzavi a ukrainci imaju pravo na odbranu svoje zemlje. Odakle oruzije i pomoc dolazi to je najmanje bitno. U glavnom nisu nikog napali vec se brane od agresora.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
biće strašnog rata cijela sjeverana hemisfera će izgorijeti ko žiška. Zapad uopće ne konta s kim ima posla.
Samo Rusi neka napuste tuđu državu i rat je gotov, u stvari ne bi ga ni bilo da nisu napali Ukrajinu..
Kabala sa bidenom ce izazvati III svjetski rat. Zato su ukrali izbore i postavili dementnog jer s njim mogu sta hoce..
Trump moze bit zabrinut za dolare i ostale njemu bitne valute, samo budala moze stvarno mislit da je on zabrinut za nesto drugo
Svi ispravno postupaju nazad rujo u svoju zemlju
Sta je ovo opančari pucaju minuse po komentarima
Pro-srpski i ruski botovi
Nacajpu se trapi
Zato su ga i smakli sa vlasti neviđenom krađom na izborima. Senilni starac je po svaku cijenu morao pobijediti.
Bidet traži zicigu paće.
Zabrinut je jer njegove građevinske firme neće moći same izgrađivati ukrajinu.
Samo debil može ovog proruskog klauna smatrati ispravnim. Pa čovjek idiot!?
Ovaj žuti magarac predlagao u februaru ptošle godine da napadnu Rusoju sa avionoma na kojima su kineske oznake , a sad kao zabrinut
Uvijek me iznenadi koliko pristalica ima ovaj narcisoidni demagog! Dokaz da je lakše ljudima manipulisati, nego ih naučiti da koriste mozak!
Jok eto, biden i banda oko njega su super. Akd mrs u pm
Trebate biti zahvalni Biddennu koji je pro Rusima dozvolio vojnu paradu u blizini americke ambasade. Nocni Vukuvi marsiraju nadomak zapadnih ambasada masu ruske zastave. Sta ce biti kada ti zuco pibijedis, oces dozvoliti stacioniranje ruskih atomski u eresu, ili mozda parada iz moskve 1 maja preseli u Banja Luku ?
Klaun narandzasti sa elovencijom djeteta od 10 godina
Zapadne sile, na čelu sa SAD i VB, nastoje cijelom svijetu silom nametnuti svoju viziju svijeta, svoj ekskluzivitet, svoje poimanje ljudskih prava, svoje shvatanje tolerancije, svoj stil života itd itd. Ustvari riječe je o suvom neokolonijalizmu u modernom pakovanju i težnji za potpunom kontrolom nad ostalim civilizacijama, državama i nacijama.
Ne zanimaju ih uzroci i posljedice, ne zanimaju ih socijalni, politički, ekonomski, demografski, sigurrnosni faktori, dakle ništa ih ne zanima osim želje za totalnom planetarnom dominacijom. Amerika je trenutno globalno carstvo koje je neprijateljski raspoloženo prema svim društvima koja ne žele da otvore svoja financijska tržišta kako bi ih opljačkali američki oligarsi.
To je srž i suština trenutnog globalnog sukoba, a ne Ukrajina, jer se radi o planetarnim, a ne lokalnim razlozima. Ovaj sukob u Ukrajini je sukob dviju ideja, dviju političkih koncepcija, dviju životnih filozofija; a to jeste globalizma i suverenizma i na toj liniji se dijeli cijeli svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)