Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Služba za urbanizam, stambene, imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina NOVI GRAD, Novo Sarajevo i Ilidza su trenutno najvece kriminalne organizacije u kantonu SARAJEVO uz podrsku kantonalnog zavoda za izgradnju.Unistise saobracaj i zivot u Sarajevu. OVO RADE UZ PODRSKU GRADJWVIBSKI INSPEKTORA I POJEDINIH VIJECNIKA JER DOBIJAJU POVOLJNO STANOVE.
Kasno... Visoka je cijena placena.
E sad se jeb...gdje je bio nadzor i kontrola prilikom izgradnje?
Vako ce I kod bas biti I bez zemljotresa. Citav se boljakov I buca potok spuste na otoku.
Kasno je sad..
Erdogan ko i nas Bake misli da je narod blecak. Hapsi ko fol jer valja na izbore za nekolika mjeseca. Zamazivanje ociju svom narodu.
Erdogan i Bakir, kao Turska i Bosna, razlika kao nebo i zemlja. Pogledaj kako narod toplo dočekuje Erdogana kad je obilazio pogođena mjesta. Izgleda nadprosjećni bošnjo zna sve, pa i kako će Erdogan proći na izborima. A na našem pragu toliko problema. Al bitno je voditi brigu kako će Erdogan proći.
Docekuju i baketa tako kad ode i Hadzice
sve strijeljati,onakve ruševine zgrada pokazuju kao da nemaju temelje i nosive stubove
koliko god priroda bila okrutna opet na kraju presudi ljudski faktor
Ti koji sugerišu da se radi o pokušaju skretanja krivnje to su Dritani bosanski. Npr ucitelj , njiva bez vlasnika itd...
Malo je 100 robija šta tajkuni uradiše narodu
nisu sami, kolko su oni krivi još je krivlji državni aparat na čelu sa erdoganom