Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan se upravo sastao sa predsjednikom Sirije Assadom. Tema: Može li turska koristi zračni i kopneni koridor preko Sirije do Izraela i Libana.
pa mogu preko mora jooj suplje
dobar je erdo jbg nije perfektan al politika nije za idealiste
Turska je bila obična kolonija do njegovog dolaska
A sto od oktobra!? Sta cekaju!?
Bravo Turci
E moj Taype više se izrael pita u nato- u od turske
Ma daj Rejepe kreni. Sad ili nikad. Imaćeš iza sebe Rusiju i Kinu. Bolje karte nećeš imati. Krenite iz Turske, Irana, Iraka, Sirije i Jordana i Egipta. Nema druge, ovo je otišlo predaleko. Amerika se neće umiješati, pogotovo ne u ovom trenutke. Zato Blinkej oblijeće arapske zemlje.
Evropa nije dovoljno ulagala u svoju sigurnost. I dan danas njemacka, italija, španija debelo bježi od svojih obaveza. Oslanjanje na US je u stvari odricanje od donošenja odluka. Ništa erdogan a ni ostali u nato nece i ne može promjeniti u vezi izraela. US se sve pita i tako ce ostati. Sve ostalo je šupllja.
Sve arapske i šitske zemlje trebaju stati pod zastavu Turske. Stvorila bi se sila neviđena.
SxMxRxT IxZxRxAxExLxU
Nakon unistavnaje Libije i Iraka od Zapada tvrdeci da su zemlje ne znam ni ja sta da valjda Irak ima oruzje za masovno unistenje i onda sami nakon unsistenja Iraka kazu greska bila a za Libiju kad su je unistili i narpavili gradjanski rat napustili je u gradjanskomm ratu iako je bila stabilna ko im vjeruje nek samo otvori sta je sam General Clark govorio https://www.aljazeera.com/news/2003/9/22/us-plans-to-attack-seven-muslim-states
Kakve koristi kada im amerikanci salju oruzje u svakom slucaju.