Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurdi moraju dobiti dezelu. Ima ih 60 miliona
teroriste podržavaju teroristi poČetnici
ovo je bio inside job kako bo brko mogao dici avione na goloruke kurde
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto Zapad za vrijeme Ataturka nije nikada potezao pitanje genocida nad jermenima (kojeg je on proveo) ili pravo Kurda na drzavu? Vjerovatno zato sto ih se ne tice za pravdu vec drze afere to u fijokama da mogu rusiti neposlusne rezime koji ce osloboditi Turski narod i podici "bolesnika sa Bosfora"
Jermenski genocid je sproveo Talat paša
Kurdi i kurdsko pitanje je jedna stvar, a ovo instrumentaliziranje Kurda kad god to treba Izraelu i Americi je nešto sasvim drugo. Kako jadni ne skontaju da ih ovi žrtvuju ko zadnju fukaru
Dajte da ove Doktore i intelektualce proslijedimo njihovim obožavateljima u Hrvatsku ....
Kako Klix lijepo piše "PKK decenijama napada turske vojne ali i civilne ciljeve" kao Turska ne napada Kurdistan isto?
To vam je jer se desetljećima iživljavate na Kurdima
Mislim da je vrijeme da kurdi dobiju domovinu. Treba ih odvesti u Hrvatsku. Gledaj samo koliko ih hrvati vole, šteta bi bilo tu ljubav ne spojiti...
Nećete vi ove riješiti nikada, nema šanse, napredniji su od vas 100 puta, socijalisti, ateisti, žene potpuno ravnopravne, kad dobiju državu brzo će napredovati!
Dobiće državu ali u Srbiji...
Da nema ove petokrake i Očalana ja bi mislio udruženje izviđača iz Čitluka.
ma idi begaj hahahahahahahah
Puna podrška turskoj braći i mi imamo neprijatelje oko sebe.
Turska se ponaša prema Kurdima kao Izrael prema Palestincima..Blaža verzija ali isti narativ.zato i ne napdaju Izrael direktno
a nista da se probate dogovoriti. ono, nesta ste im oteli cim se toliko trude. eto vas ko natty, mlatite po nejaci al efekti su nikakvi.
Nisu to hrvati i srbi
da otimaju tuđe.
teroriste podržavaju teroristi poČetnici
Gdje su sad jugosloveni da slave crvenu kokardu.
Za Erdogana se zna da je jevrejskog porijekla, jedna od cerki mu se zove Hanah sto je staro biblijsko, jevrejsko ime.
Hannah (/hn/;[1] Hebrew: ann "favor, grace") is one of the wives of Elkanah mentioned in the First Book of Samuel. According to the Hebrew Bible she was the mother of Samuel.
Više muslimani daju ime Hana nego jevreji. Misle moderno je a ono jevrejsko, zapravo više od 80% imena je starozavjetno a stari zavjet tj Biblija je istorija jebrejskog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rođen '92. Zašto ovo matori ne idu?
Podrška za PKK
teroriste podržavaju teroristi poČetnici
Nije to poČetnik nego StašaU.