Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači nisu našli vezu kapetana sa drogom pa su ga onda osudili po zapovjednoj odgovornosti
Opet ne znaš koliko je bio uvučen i koja bi bila cijena njegove slobode.. ovako 62 god, svakako je pred kraj.. svakako tragedija s čim se svi mi borimo za par stotina više..
@gooDax a jesu li ga trebali pustiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno lik veze nema s ovim slucajem ali eto slomilo se na njemu.Po slikama lik sasvim normalan,nigdje se ne vidi ta zarada od silne droge..Da on ima toliki nesrazmjer imovine i priliva novca na racun u odnosu na primanja kao kapetan broda,uhapsio bi ga EUROPOL ili DEA do sada.Ali odgovoran je kao kapetan,kao sto kamiondzija zaglavi jer se par migranata odluci podvuci pod kamion.Nece sigurno 30 godina biti u zatvoru ali da ce ga drzati bar 3-4,to sigurno hoce.
Pa ko ima veze,ako ne kapetan broda?Mozda su trebali postupiti kao BH tuzilastvo,nadju 150 kila kokaina u bananama u Sirokom Brijegu,i nikom nista,niko nije kriv ni odgovoran?E pa nije vam to BiH,malo ste se zeznuli,sa Turcima nema zafrkancije sa ovakvim stvarima.
dajte mu doživotnu!
prije bi sa carapom na glavi obio bannku nego prodao jedan dzoint, dileri su zadnji soj ljudi, na tudoj nesreci zive
Da je pao u Iranu dobio bi smrtnu.
Ako je kriv, neka je, ako nije žao mi je, jednostavno, dilere uništiti, bogate se na tuđoj nesreći.
Ako je kriv, neka je, ako nije žao mi je, jednostavno, dilere uništiti
Zao mi je kapetana, nadam se da ce se nekako izvuci, ali ovo je upravo nacin kako bi se direktori natjerali da rade kako treba. Svi bi htjeli velike plate, bez ikakve odgovornosti. E pa ne moze to, direktori moraju biti odgovorni za sve sto se desava dok su oni na celu firme...
kad izadje malo ce biti pametniji
koliko je Bekvalac do sada prevukao samo dragi bog zna
Ko je vršio itovar nepoznatog tereta i zašto, na samoj pučini, zašto su otvarani tankovi da se taj teret smjesti, zašto je brod usporio i stao na pučini dok se nepoznati teret ne utovari. Kako da kapetan o tome pojma nema?
HAAG je trebao biti u Turskoj!
malo je dobio
Zalosno treba hrvatska da pomogne tom covjeku.
Da mu je sudjeno u BiH, 4 su opcije: 1) izgubili bi se papiri da je brod ikada postojao, 2) bio bi osudjen, ali pomilovan od strane predsjednika FBiH 3) bio bi nedostupan organima gonjenja, jer bi se suncao u Makarskoj, 4) bio bi oslobodjen i postao bi dirkwtor drzavne agencije , HDZ kvota
Koliko je proslo kada je sada pao. Nema sanse da je ovo prvi put.
Hrvati nisu konstitutivan narod u Turskoj. Da je u BiH bio bi pusten. Nazalost ali tako je.
Poruka i lekcija svima. ....